Billeje Murcia Lufthavn - lej billig bil tæt på Torrevieja
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Billeje Murcia Lufthavn - lej billig bil tæt på Torrevieja

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Sammenlign priser på billeje i den nye Murcia Lufthavn, som ligger i det sydøstlige Spanien ca. 20 km. syd for Murcia by. Afstand til Torrevieja er ca. 60 km - under en time i bil. Via billeje-søgemaskinen herunder finder de billigste tilbud på biludlejning i Murcia lufthavn i Spanien. Green2Green arrangerer golfrejser til Murcia.

Tidligere var navnet Murcia-Corvera Airport og den forkortes RMU. Den gamle San Javier lufthavn anvendes nu udelukkende af militæret. 

Anbefaling af Murcia billeje
Priser på billeje i Murcia lufthavn starter ofte i lav-sæsonen ved blot 250-500 kr. for en uges biludlejning med fri kilometer i Spanien. Grundet stor efterspørgsel på lejebiler i høj-sæsonen, anbefaler vi at leje bil i Murcia i god tid inden afrejse. Priserne på en Murcia lejebil stiger meget i sommer-perioden ved sen booking; især hvad man har bruge for at leje minibus i Murcia Lufthavn. 

Lej bil hos såvel internationale som lokale udlejningsselskaber, herunder: Avis Rent A Car, Centauro, Europcar, Goldcar Rental, Sol-Mar, Firefly, Interrent, Victoria Car Rental, OK Rent A Car med flere. Billigste billeje i Murcia Lufthavn findes ved at sammenligne priser.


Emner: