New Zealand biludlejning fra Wellington Lufthavn

New Zealand biludlejning fra Wellington Lufthavn

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Drag fordel af de bedste biludlejningstilbud i Wellington lufthavn, ved at booke online gennem Cartrawler billejesøgemaskine herunder. Det gør det simpelt at sammenligne billejetilbud på alle vigtige destinationer i New Zealand.

Wellington Lufthavn - WLG tjener New Zealands hovedstad. Dog er lufthavnen blot den tredje travleste lufthavn i landet efter lufthavnene i Auckland og Christchurch. WLG ligger 4,8 kilometer sydøst fra Wellington midtby, i et område kendt som Rongotai. Lufthavnens tidligere navn, Rongotai Airport, bruges stadig flittigt af de lokale. Størstedelen af afgangene fra Wellington Lufthavn er indenrigsflyvninger. Internationale afgange til Australien er tilgængelige.

Wellington Lufthavn billejeselskaber
Blandt biludlejningsselskaberne, der er direkte til stede i terminalen i Wellington Lufthavn, findes store internationale selskaber som Avis, Budget, Europcar og Thrifty. De billigste lejebiler udbydes dog af lokale selskaber, såsom EZI Car Rental eller ACE Rental Cars. Deres kontorer ligger off-site og er tilgængelige via en shuttlebus.