Nice billeje fra togstationen (Gare de Nice) i Sydfrankrig
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Nice billeje fra togstationen (Gare de Nice) i Sydfrankrig

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Find billig Nice billeje på Cartrawler søgemaskinen (sammenlign pristilbud fra de billigste billeje-leverandører ved Nice togstation). Gare de Nice (også kaldet Gare de Nice Ville) lå oprindeligt uden for middelhavsbyen Nice. Det gør den ikke længere. Nice i Sydfrankrig ved Den Franske Riviera har spredt sig over et stort areal, og Gare de Nice ligger nu i centrum.

Tog til Nice (Gare de Nice) - TGV højhastighedstog fra Paris til Nice
Nice er forbundet med tog fra blandt andet Toulouse, Bordeaux, Avignon, Lyon og Marseille. Mellem Paris og Nice kører der højhastighedstog (TGV), og mange vælger denne behagelige og lynhurtige rejseform til at krydse Frankrig på vej til ferien på Rivieraen. Nice togstation er også trafikknudepunkt for internationale tog til eksempelvis Monaco, Genoa (Italien), Milano, Rom og Moskva.

Cartrawler Sydfrankrig - sammenlign billeje i Gare de Nice
For rejsende, som ankommer til Nice hovedbanegård og gerne vil udforske resten af Sydfrankrig, er det fordelagtigt at leje bil ved Nice Togstation. Billeje-tilbud i Nice er ofte yderst rimeligt prissat, og man kan afhente sin Nice lejebil hos biludlejningsselskaber meget tæt på togstationen.

Sammenlign Nice billeje-tilbud fra eksempelvis Budget, Alamo, Sixt, Europcar car rental og Avis Rent a Car Nice på Cartrawler pris-sammenligningsservice herunder.