Billeje Hammerfest - lej bil i Hammerfest Lufthavn i Nordnorge
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Billeje Hammerfest - lej bil i Hammerfest Lufthavn i Nordnorge

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Hammerfest Airport - HFT ligger i Finnmark i Nordnorge og rangerer målt på passagerer som Norges ca. 20. største lufthavn - dvs. en lille lokal lufthavn med primært indenrigsruter.

Hammerfest er vigtig for offshore industrien, som benytter Hammerfest Airport som landingsplads for helikoptere. Udover off-shore aktiviteterne er eneste rutefly-selskab i Hammerfest Lufthavn norske Widerøe, som flyver til Hammerfest fra Alta, Berlevåg, Båtsfjord, Hasvik, Honningsvåg, Kirkenes Lufthavn, Mehamn, Tromsø, Sørkjosen, Vardø og Vadsø lufthavne.

Hammerfest i Nordnorge - book online udlejningsbil Cartrawler Norge
Hammerfest ligger på øen Kvaløya. Hovedvej 94 fører til Hammerfest, og har forbindelse til hovedvej E6 (hovedfærdselsåren i det allernordligste Norge). Fra Hammerfest er der daglige båd-cruises til Nordkapp - fastlands-Norges nordligste punkt.

Billeje i Norge er stort set lige så dyrt som i Danmark. Forvent priser fra ca. 2500 danske kroner per uges Norge billeje fra Hammerfest Lufthavn. Kilometerbetaling forekommer i Norge og kan ses under lejebetingelser på det givne billeje-tilbud. - dog er der ofte lavere kilometerbetaling ud over de frie kilometer end ved billeje i Danmark. Sammenlign priser på udlejningsbil i Nordnorge fra Avis, Budget og Hertz med Cartrawler..