Billeje i Alta Lufthavn - med Norwegian til Nordnorge fra Danmark
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Billeje i Alta Lufthavn - med Norwegian til Nordnorge fra Danmark

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Alta Lufthavn er en lille flyplass i Nordnorge. Man finder Alta Lufthavn i regionen (fylket) Finnmark nord for den arktiske cirkel i det allernordligste Norge.

Billeje i Alta Lufthavn i Nordnorge
Lavpris-flyselskabet Norwegian flyver dagligt til Alti Lufthavn fra Oslo. Der flyves dog ikke direkte til Alta fra Danmark. Flyskift sker i Oslo eller Trondheim.

I Alta Lufthavn finder man billejefirmaerne Avis Norge Car Rent, Budget Norge, Europcar, Hertz og Sixt. Der er også mulighed for at booke Norge udlejningsbil fra det lokale selskab Alta Autosenter.

Den nordligste direkte rute til Norge fra Danmark er med Norwegian eller SAS fra København til Trondheim. Se også: Billeje fra Trondheim Lufthavn

Sammenlign priser på billeje fra Alta Lufthavn i Nordnorge herunder. Billigste bil til leje fra Alti Lufthavn koster som regel fra omkring 2600-2900 kroner per uge, men så er der også en dækmontering standard, som matcher de lokale forhold. Der vil desuden som regel være mulighed for at leje snekæder til en billig penge på billeje-kontoret.