Phuket lejebil - sammenlign Cartrawler-billeje i Thailand
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Phuket lejebil - sammenlign Cartrawler-billeje i Thailand

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Phuket er blandt de bedst besøgte turistdestinationer i Thailand.

Phuket udlejning – lej billig bil i Thailand
Phuket øen ligger i det sydvestlige Thailand og er på størrelse med Bornholm. Man taler om Phuket som provins (landsdelen Phuket er på 543 km2), som ø (Phuket Island) og desuden som Phuket City; den største by på Phuket. I realiteten udgøres øen Phuket og landsdelen Phuket af samme areal.

I Thailand er der masser af muligheder for at leje bil. Vores anbefaling er at bestille udlejningsbilen online på nettet på forhånd (det er næsten altid væsentligt billigere, og man er på denne måde sikker på at der står en bil klar i Phuket Lufthavn).

Priserne på Thailand billeje (Phuket Lufthavn) starter ved omkring 1200 danske kroner for billigste udlejningsbil (billeje ugepris for mindste bil). Phuket billeje er prismæssigt dermed som regel stort set på samme niveau som resten af de populære destinationer i Thailand.

Brug Cartrawler billeje-søgemaskinen til at finde billigste pris
Sammenlign Thailand billeje (Phuket Airport) på Cartrawler herunder – blandt de mange udbydere, som Cartrawler indhenter tilbud fra, finder man eksempelvis Sixt Thailand, Avis Rent a Car, Hertz, Budget Car Rental Phuket og Thai Rent a Car.