Billig Madrid billeje - sammenlign tilbud på biludlejning i centrum (Plaza de España, Madrid)
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Billig Madrid billeje - sammenlign tilbud på biludlejning i centrum (Plaza de España, Madrid)

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Plaza de España i Madrid er blandt den spanske hovedstads mest berømte pladser. På Plaza de Espana finder man blandt andet et monument til ære for Cervantes, Madrids højeste bygning Edificio España, Torre de Madrid, og tæt på ligger kongeslottet i Madrid (Palacio Real de Madrid).

Man finder Plaza de España i den vestlige ende af Madrid hovedgaden Gran Via. Der er også en Plaza de España metrostation. Plaza de Espanha ses også forkortet som Pza Espana, Madrid.

Billig Madrid billeje - book i god tid
Madrid er én af de storbyer, hvor højsæsonen for turister i juli-august som regel resulterer i højere priser på billeje. Book derfor bil i Madrid i god tid før ferien.

I området omkring Plaza de Espana ligger mange populære hoteller, og man kan på de fleste tidspunkter af året finde billig Madrid lejebil til under 1000 kroner for en uge (billigste og mindste bil). Søg på Cartrawler efter Madrid billeje tilbud herunder. I Plaza de Espana området er der kontorer fra blandt andet Europcar Spanien, Budget Car Rental og det store spanske udlejningsselskab Atesa, som siden 2012 har været ejet af den amerikanske Enterprise Car Rental koncern.

Ofte er det billigere at bestille lejebil i Madrid via søgemaskine, end direkte ved spanske biludlejningsselskaber.