Billeje Porto Lufthavn - find billig lejebil
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Billeje Porto Lufthavn - find billig lejebil

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Se vores anbefalinger til Porto Lufthavn billeje. Det er ofte meget billigt at leje bil i Portugal, og det gælder også i Porto Lufthavn i Nordportugal, som forkortes OPO. Man finder lufthavnen ca. 10 km nord for centrum. Ryanair har mange lavprisruter til Porto; herunder fra Københavns Lufthavn og fra Hamborg Lufthavn.

Billeje Porto Lufthavn - gode råd og anbefalinger
I Porto Lufthavn finder man bl,a. kendte biludlejningsselskaber som Avis Rent A Car, Hertz Portugal, Budget, Sixt, Alamo, Thrifty og Europcar. Der findes dog også en række mindre kendte portugisiske udlejningsselskaber som f.eks. Guerin (del af Enterprise), Drive On Holidays, Turisprime og Cael. Husk at bestille bil i god tid. Der kan være mange penge at spare ved tidlig booking på Porto lejebil fra lufthavnen; især ved leje af minibus.

Det er ofte billigst at leje Porto bil hos de lokale udlejningsselskaber. Vi anbefaler Drive On Holidays og Turisprime. Undgå derimod Goldcar, Interrent og Rhodium, som ofte (men ikke altid) giver problemer. Med Cartrawler søgemaskinen herunder kan man sammenligne aktuelle priser på biludlejning i Porto Lufthavn i Nordportugal - og booke billigste lejebil.