Rom billeje fra Termini togstation - med toget til Italiens hovedstad Roma
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Rom billeje fra Termini togstation - med toget til Italiens hovedstad Roma

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Termini hovedbanegård i Rom - på italiensk Stazione Termini eller Stazione di Roma Termini - Giovanni Paolo II – er ét af Roms travleste trafikknudepunkter.

Termini-Rom togstation har forbindelse til de fleste større italienske byer og til udlandet; eksempelvis er der tog fra Termini banegård til Paris, Basel, München, Geneve og Wien i Østrig.

Termini i det centrale Rom - vigtigste banegård i Roma
Termini train station ligger i Roms absolutte centrum; nærmere bestemt i bydelen Termini, som har givet navn til Roms vigtigste banegård på Piazza dei Cinquecento. Her finder man også metroens hovedstation (knudepunkt for de vigtigste metrolinjer i Rom). Fra Termini er der forbindelse til de to Rom-lufthavne Fuimicino og Ciampino.

Se mere om billeje i Rom-Fiumicino Lufthavn og Rom-Ciampino Lufthavn

Billeje Rom på Termini banegård via Cartrawler Italien
Som følge af det meget store antal passagerer, som hver dag går gennem Termini Railway Station, har flere billeje-selskaber kontor på selve banegården eller tæt herpå. Sammenlign Rom-billeje tilbud fra eksempelvis Europcar Rome, Sixt Italy Car Rent, Alamo, Avis Rent-A-Car Italy, Dollar biludlejning, Maggiore og Locauto Rent med Cartrawler Italy herunder.

Billigste bil til leje på Termini togstation kan ofte konkurrere med priserne i Rom-lufthavnene og koster fra omkring 1200 kroner i lavsæsonen for en uges Italien billeje.