Rønne billeje - Folkemøde og solferie på Bornholm i Østersøen
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Rønne billeje - Folkemøde og solferie på Bornholm i Østersøen

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Rønne er Bornholms største by og knudepunkt for al transport fra Danmark til og fra øen Bornholm. Se også: Billeje fra Rønne Lufthavn

Folkemøde på Bornholm i juni - uge 24
I mange år er der efter svensk forbillede blevet afholdt politisk festival på Bornholm i uge 24 i juni. Allinge på Bornholm er center for Folkemødet. Byen ligger på den nordvestlige spids af øen og ofte anvendes bynavnet Allinge-Sandvig, idet den lidt mindre by Sandvig ligger meget tæt på Allinge. Sandvig ligger dog nordligst. Nordvest for Allinge finder man én af Nordeuropas største middelalderborge: Hammershus. En stor del af de mange tusinde deltagere i de politiske møder og arrangementer ankommer til Rønne med færge eller fly.

Biludlejning i Rønne by
I Rønne by findes billeje-selskaberne Avis Billeje Danmark, Interrent, Europcar, Bornholms Biludlejning og Budget. Sammenlign priser på lejebiler fra Rønne by (færgehavn) herunder. Billigste bil til leje i Rønne koster typisk fra omkring 200-300 kroner at leje per dag. Afstand fra Rønne til Allinge: 21 km.

Det er også muligt at booke minibus i Rønne til priser fra omkring 500-800 per dag. Til de store begivenheder i Rønne og på Bornholm (herunder Folkemødet), kan det betale sig at booke bil i god tid. Sammenlign priser på Rønne billeje fra bymidten/færgehavnen med Cartrawler.