Samos billeje i lufthavnen

Samos billeje i lufthavnen

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Det er let at finde Samos billeje i lufthavnen. Den 477 km2 store ø tæt på Tyrkiet er kendt for sine lange varme somre. Leje af en cabriolet på Samos til ferien en oplagt mulighed, men mange lokale foretrækker faktisk normale lukkede personbiler, da varmen i perioder når op på over 30 grader.

Samos billeje i lufthavnen - anbefaling
Billeje på Samos kan findes hos eksempelvis Sixt Grækenland, Avis Rent-A-Car, Hertz, Alamo, Europcar Car Rental, Thrifty og Budget. Der er også lokale udbydere af billig billeje i Samos Lufthavn såsom eksempelvis Progress Car Rental, Yours Rent-A-Car, Abbycar, Auto Union med flere. Hertil kommer store franchise-baserede udbydere som Green Motion. Anbefaling: Auto Union og Abbycar er gode Grækenland billeje-selskaber. Green Motion er ofte billigst, men ikke bedst.

Forsikring af udlejningbil i Grækenland - Samos Lufthavn
Der er altid fri kilometer inkluderet ved leje af bil på Samos. Fuld forsikring er inkuderet ved booking her på siden. Der er angivet en selvrisiko på bilens forsikring på typisk mellem €700 og €1200. Selvrisikoforsikring tilbydes altid ved booking, men er ikke obligatorisk. Man kan sagtens leje udlejningsbil i Samos Lufthavn uden at tegne ekstra forsikring. Sammenlign priser på Samos biludlejning i Grækenland og find konkurrencedygtige tilbud i Cartrawler søgemaskinen herunder.