Santa Cruz car rental - Spanien billeje-info på Tenerife (Kanariske Øer)
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Santa Cruz car rental - Spanien billeje-info på Tenerife (Kanariske Øer)

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Santa Cruz er hovedstad på Tenerife og ligger på den nordøstligste del af øen. I Spanien kalder man også Tenerifes hovedstad for Santa Cruz de Santiago de Tenerife. Omkring 220.000 mennesker har fast bopæl i Santa Cruz, som både er sommer- og vinterdestination for solhungrende nordeuropæere.

Tenerife billeje fra Santa Cruz
De fleste, som rejser til Tenerife med eksempelvis Spies Rejser, FDM Travel, Star Tour eller et andet af de store danske charterselskaber, booker leje af bil fra
Tenerife Syd Lufthavn (TFS) eller Tenerife Nord Lufthavn (TFN)

Det er dog også muligt at leje bil lokalt i byen Santa Cruz. Det benytter blandt andet de mange besøgende, som ankommer til Santa Cruz med færge, sig af.

Billig Tenerife lejebil
Tenerife er generelt billig at leje bil i, og ofte kan man finde bedre tilbud online end rejseselskaber tilbyder. Sammenlign priser på Tenerife lejebil fra Santa Cruz med Cartrawler herunder. Blandt de mange biludlejningsselskaber i Santa Cruz kan nævnes Avis Billeje Tenerife, Hertz Santa Cruz-Tenerife, Alamo, Europcar, Auto Reisen Spanien, Cicar Canary Islands, Goldcar og Orlando Rent-A-Car.