Tuzla billeje i Bosnien - ny ferie-destination med Wizz Air fra Billund Lufthavn
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Tuzla billeje i Bosnien - ny ferie-destination med Wizz Air fra Billund Lufthavn

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

I anden halvdel af 2016 har lavpris-flyselskabet Wizz Air åbnet to nye flyruter til Bosniens næststørste lufthavn ved Tuzla. Med de nye ruter fra Billund og Berlin-Schonefeld når Wizz Air op på hele 9 forbindelser til Tuzla Airport - TZL.

Der bor en del bosniere i Danmark, og Ex-Jugoslavien er med Kroatien som spydspids desuden blevet tiltagende populær som feriedestination.

Billeje Tuzla Lufthavn
Når man lejer bil i Bosnien får man af og til stillet en knap så spritny bil stillet til rådighed - som det også stadig kan være tilfældet på nogle græske øer eller på Cypern.

Generelt er niveauet dog hævet meget, og forrige model Nissan Micra, Peugeot 107 eller Renault Twingo (i de billigste bilklasser) er ikke dårlige biler. Generelt findes der mange Dacia og Nissan-Renault lejebiler i Bosnien. Vælg mellem tilbud fra eksempelvis Guma Car Rental, Avis, Sixt, Budget og Europcar.

Sammenlign priser på billeje i Bosnien lufthavnen Tuzla med Cartrawler herunder. Alle biler er fuldt lovligt forsikrede at køre i uden ekstra tilvalgsforsikring. Bemærk betingelser for medtagning af bil over landegrænser, som kan svinge fra selskab til selskab.