Billig billeje Ukraine - hvad koster biludlejning i Ukraine?
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Billig billeje Ukraine - hvad koster biludlejning i Ukraine?

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Ukraine er arealmæssigt det næststørste land i Europa, men landskabet er stærkt præget af frugtbare sletter og stepper. Her løber floderne Dnipro, Dnistro, Sivers'kyj Donets' og den sydlige Buh, der alle strømmer ud i Sortehavet eller i det Azovske Hav.

Ukraine tilbyder en række seværdigheder. Blandt andet landets smukke slotte, spøgelsesbyen Pripyat nær Tjernobyl, den charmende gade Andriyivsky vzviz med Chernobyl Museumet, Tunnel der Liebe, Opera og Ballet Teatret Odesa, klosteret Pochayiv og historiske Old Town i Lviv. Foruden havnebyen Sevastpol på Krim halvøen, de smukke vandrestier i Jalta, pragtfuld vinsmagning i Yalta og det lokale Bessarabsky Markedet i Kiev.

Biludlejning Ukraine - hvad koster biludlejning i Ukraine?
Kiev Lufthavn er hovedlufthavn i Ukraine. Ønsker du en bil fra Kiev Lufthavn eller en anden lufthavn i Ukraine, kan du foretage en søgning på Cartrawler.

Med 3 enkelte step kan søgemaskinen Cartrawler hjælper dig med at sammenligne priser på tværs af en håndfuld biludlejningsselskaber i Ukraine. Blandt disse findes Easy Cars Rent, Sixt, AVIS, Budget og Europcar mv. Efter du har foretaget søgningen, kan du finde den perfekte bil til dig og dine behov og herefter booke udlejningsbilen via Cartrawler.