Wien billeje info - billig udlejningsbil i Østrigs hovedstad
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Wien billeje info - billig udlejningsbil i Østrigs hovedstad

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Wien er én af Europas mest populære storbyferie-destinationer. Fra Danmark arrangerer eksempelvis rejseselskaberne FDM-Travel, Risskov Rejser og Spies rejser til Wien.

Se også: Billig billeje fra Wien Lufthavn - Schwechat

Info billeje Wien - lej billig bil fra centrum
Billeje i Wien kaldes også autovermietung eller Mietwagen på tysk.

Det er som regel billigst at bestille bil til udlejning i Wien online, og sammenligner man priser, er det muligt at finde en lille bil (Fiat 500 eller lignende) fra kun omkring 1200 kroner for en uges Wien billeje i centrum. Der udlejes også bil i Wien på dagsbasis. For en større bil til familiebrug - eksempelvis en VW Sharan/Seat Alhambra eller Ford Galaxy/S-max til 7 personer (full size MPV til 7 personer) er det som regel muligt at finde en lejebil i Wien fra omkring 3500 kroner per uges Østrig billeje fra Wien centrum eller lufthavn. Det er billigt i forhold til de fleste andre populære ferielande.

Billeje-Info med Cartrawler Wien - sammenlign biludlejningsfirmaer i Østrig
Sammenlign tilbud på udlejningsbil i Østrig (Wien centrum) med Cartrawler herunder. I søgeresultatet vil der kunne optræde tilbud på Østrig lejebiler fra eksempelvis Avis Rent-A-Car Austria, Alamo Car Rent Vienna, Budget billeje Østrig, Europcar, Sixt og det populære Østrig billeje-brand Buchbinder.