Zakynthos Lufthavn billeje - billig Grækenland biludlejning
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Zakynthos Lufthavn billeje - billig Grækenland biludlejning

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Den relativt ukendte Zakynthos Lufthavn - ZTH er en typisk charter-lufthavn i Grækenland. Sammenlign aktuelle Zakynthos Lufthavn billeje-priser herunder og book billigste lejebil.

I vinterhalvåret er Zakynthos næsten turist-fri. Når turistsæsonen går igang i Grækenland, begynder charter- og lavprisselskaber at flyve til Zakynthos.

Zakynthos Lufthavn billeje  - sammenlign tilbud før booking af lejebil i Grækenland
Blandt udlejningsselskaberne finder man blandt andet Europcar, Budget, Avis Rent-a-Car, Hertz, Alamo/National og AutoUnion Greece. Mindre selskaber med billige lejebiler omfatter Autocandia, Drive og Addcar. Priserne på billeje i Zakyntos Airport er meget rimelige, men stiger, når turistsæsonen går igang. Husk at booke din Zakynthos lejebil i god tid.

Vores anbefaling til Zakynthos billeje: Undgå Goldcar, Rhodium og Interrent (samme kontor). Goldcar billeje er ofte billigst, men medfører masser af problemer, gebyrer og endnu flere ærgelser for masser af danske kunder. Green Motion er heller ikke altid helt fin i kanten på mange destinationer. Vi har dog ikke hørt om problemer med Green Motion Zakynthos.

Brug Cartrawler Grækenland søgefaciliteten herunder til at sammenligne tilbud på billeje i Zakynthos Airport.