Alcudia billeje på Mallorca - anbefaling af lejebil
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Alcudia billeje på Mallorca - anbefaling af lejebil

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Se anbefaling af Alcudia billeje på Mallorca; øen som er kendt og elsket af danskerne - og hvor mange velhavere har valgt at købe/bygge hus på solskinsøen øst for Valencia.

Mallorca billeje i Alcudia - eller i Palma Lufthavn
De fleste, som rejser til Mallorca, vælger at booke bil fra lufthavnen (Palma de Mallorca). Billeje i Mallorca Lufthavn - PMI er ofte særdeles billigt. Som i det øvrige Spanien stiger priserne i højsæsonen, hvor det derfor også er lidt dyrere at booke Mallorca billeje.

Se mere om billig billeje i Palma de Mallorca Lufthavn. Afstand fra Palma de Mallorca Lufthavn til Alcudia er 60 km (40 min kørsel i bil).

Alcudia billeje - billigste tilbud i ferieby
Havnebyen Alcudia er med omkring 20.000 faste indbyggere blandt de største byer på Mallorca. Ved Alcudia finder man en 14 km lang sandstrand, og Alcudia er efterhånden blevet et populært alternativ til turist-mekka'et omkring Palma. Det er naturligvis muligt at leje bil i Alcudia. Sammenlign billigste billeje tilbud i Alcudia med Cartrawler Mallorca her. Tilbud på lejebil i Alcudia kommer op fra bla. OK Rent A Car, Hiper, Avis, Europcar og Sixt.