Billeje Mallorca Lufthavn - billigste lejebil på danskernes foretrukne destination

Billeje Mallorca Lufthavn - billigste lejebil på danskernes foretrukne destination

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Mallorca Lufthavn kaldes også Palma Lufthavn eller Majorca Airport. Forkortelse: PMI (der er kun én lufthavn på øen). Lufthavnen ligger 8 km øst for Palma by.

Mallorca Lufthavn billeje
Danskernes favorit-destination er kendt for mulighed for billig Mallorca Lufthavn billeje.

Anbefaling: Der er voldsom konkurrence på Mallorca Lufthavn billeje, så man kan ofte finde et rigtigt godt tilbud. Advarsel: Goldcar (og datterselskab Rhodium) 'snyder' i stor stil danskere i Palma Lufthavn, som 'kun' har VISA-Dankort (idet VISA-Dankort ikke er kvalificeret som rigtigt kreditkort). Vælg et andet selskab - der er masser af muligheder. Find billigste Mallorca lejebil med Cartrawler Spanien herunder.

Bedste tilbud på billeje på Mallorca - find nemt billigste lejebil via Cartrawler
I CarTrawler søgemaskinen herunder kan du sammenligne priser på billeje på Mallorca. Prisen for biludlejning på Mallorca er naturligvis højest i højsæsonen juli til august. Allerede i september falder prisen for en bil på Mallorca drastisk. Det betaler sig at bestille billeje i god tid før ferien på Mallorca, idet prisen for lejebiler typisk er højere, hvis man booker bil i Mallorca Lufthavn med kort varsel. Ofte er lokale spanske billejeselskaber som Centauro, Hiper, Record eller OK Rent A Car billigere end de store kendte selskaber som Avis, Europcar, Hertz, Sixt, Enterprise osv.