Autocamper leje i hele verden - find de bedste priser på leje af autocamper

Autocamper-leje er særligt populært i Portugal, Spanien, Italien, USA, Australien, New Zealand m.fl.

En autocamper er ofte særdeles praktisk at leje, hvis man er 2,3,4,5 eller op til 6 eller 7 personer på ferie. Der findes endda i nogen lande motorhome/autocamper-leje til flere end 7 personer.

Er der forskel på motorhome, autocamper, campervan, mobile home, RV etc?
Kært barn har mange navne, og leje af motorhome, RV (recreational vehicle), campingbus, mobile home, campervan (USA og Canada) og autocamper betyder stort set det samme i forskellige dele af verden.

Typisk er der tale om en mellemstor campervan i USA; et køretøj på 5-6 meter, som dog stadig kan føres med (lille) personbils-kørekort kategori B. Der findes dog også store motor-homes (RV’s), i specielt USA og Canada, som kræver kørekort til bus eller lastbil (egenvægt over 3500 kilo).

De fleste autocampere har som minimum plads til 4 personer – og netop antal personer ved autocamper-leje er vigtigt at definere ved booking.

Billigste leje af autocamper / motorhome - benyt søgemaskine til sammenligning
De billigste autocampere er typisk ombyggede 7-personers MPV biler eller motorhome/minibus, hvor en del af sæderne er udskiftet med andet interiør. Se de forskellige størrelser autocamper og priser her.


Autocamper leje i hele verden - find de bedste priser på leje af autocamper
Artikel: Autocamper leje i hele verden - find de bedste priser på leje af autocamper

Emner: , , ,