Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Chios biludlejning - Grækenland ferieø i det Ægæiske Hav tæt på Tyrkiet

Chios biludlejning - Grækenland ferieø i det Ægæiske Hav tæt på Tyrkiet

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Øen Chios er den 5. største græske ø (Kreta er den største og Rhodos nummer 4).

Med 842 km2 er Chios væsentlig større end Bornholm, og det er derfor en stor fordel at have bil til rådighed i Grækenland, hvis man rejser til Chios.

Der afgår rutefly fra Athen til Chios, og i forår/sommer/efterår er der desuden charter-afgange til Chios Lufthavn - JKH fra en række europæiske storbyer.

Turismen er i fremgang på Chios, som ligger tæt på Tyrkiet. I Chios Lufthavn er der masser af billeje-muligheder fra eksempelvis Avis, Hertz, Europcar, Thrifty med flere. Ofte er det lokale Grækenland-billejeselskab Autounion billigst.

Sammenlign priser med Cartrawler-søgemaskinen herunder. I Grækenland kan der forekomme kilometerbetaling, men det normale er 100% fri kilometer. Check dog altid billeje-betingelser inden booking (kan ses under hvert enkelt tilbud).

Det er let og ligetil at leje bil i Grækenland. I forhold til i Spanien er der ofte per 2016/2017 bedre betingelser/lavere sikkerhedsdeposita. Man skal naturligvis også i Grækenland medbringe kreditkort i eget navn.