Biludlejning Thailand - let at køre rundt i turistområder
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Biludlejning Thailand - let at køre rundt i turistområder

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Med den stærkt øgede rejseaktivitet til Thailand er biludlejning i områder som eksempelvis på ferieøen Phuket blevet helt normalt for skandinaviske gæster.

Se også: Billig bil fra Phuket Lufthavn

Man kan også sagtens leje bil fra hovedstaden Bangkoks mega-lufthavne omend afstanden til de populære turistdestinationer er stor.

Billeje i Thailand - anbefalinger og gode råd
Ved leje af bil i Thailand skal man være opmærksom på at standarden og udvalget af udlejningsbiler er lidt anderledes end i Europa.

Japanske bilmodeller dominerer med Toyota, Mitsubishi og Honda som nogen af de mest gængse bilmærker. Standarden på bilerne er hævet betragteligt over de seneste par år, men forvent ikke mange airbags og andet dyrt sikkerhedsudstyr med mindre der bookes en relativt stor bil, som Toyota Camry, Mazda 6, Honda BR-V SUV (2 airbags typisk) eller andre større og mere luksuriøse bilklasser.

Til gengæld er Thailand billeje billigt og der er sjældent kilometre-betaling - dvs. hovedreglen er 100% fri kilometre. Aldersbegrænsning er typisk relativt lave minimum 21 eller 22 år. Søg billig Thailand bil til ferien herunder.


Emner: