Billeje Geneve GVF - lej bil til kørsel i Frankrig
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Billeje Geneve GVF - lej bil til kørsel i Frankrig

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Der findes to afdelinger for billeje i Geneve Lufthavn: En afdeling for billeje i Frankrig og en afdeling for billeje i Schweiz. Herunder kan man søge biler fra den franske sektor, som kan køre i Frankrig og i de fleste lande i EU . Se lejebetingelser for cross border kørsel under 'VIGTIGT' og 'BIL' på de enkelte Geneve billeje-tilbud ved søgning herunder.

Lej bil i Geneve til kørsel i enten Frankrig eller Schweiz
Billeje i den franske sektor i Geneve lufthavn bookes som Geneve - GVF i søgemaskinen herunder. Klik her hvis du istedet ønsker at leje bil i Geneve i den schweiziske sektor

Man kan naturligvis krydse grænsen næsten uanset i hvilken bil man kører i. Vær dog opmærksom på at visse udlejningsbiler (også i Geneve - CH) har begrænsninger på, hvilke lande man må køre i. Det gælder især biler lejet i schweizisk sektor. Derfor bør man som hovedregel leje bilen i den korrekte afdeling i lufthavnen i Geneve i forhold til, hvor turen går hen. Den franske sektor har, normalt, de billigste udlejningsbiler i Geneve Lufthavn. 

Man kan med fordel leje bil til skiferien i Frankrig i Geneve lufthavn - fransk sektor GVF.
Læs gode råd om skiferie i udlejningsbil i Frankrig . Sammenlign priser på billeje Geneve Lufthavn i fransk sektor herunder.