Biludlejning Island - billeje fra Islands lufthavne og byer
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Biludlejning Island - billeje fra Islands lufthavne og byer

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Islands vigtigste lufthavn er Keflavik - KEF. Herfra kan man nemt leje biler. Søgemaskinen Cartrawler sammenligner priser på biludlejning - både fra Keflavik, men det er også muligt fra en af Islands andre lufthavne eller byer. Cartrawler samler tilbud fra en række biludlejningsfirmaer - små som store.

Dette inkluderer; Green Motion, Geysir, Enterprise, Budget, Route1, Hertz, Firefly, RAS, Dollar Thrifty, Europcar, Sixt og Avis. At der er så mange firmaer gør også udvalget af biler større. Det er blandt andet muligt at leje firhjulstrækker gennem et par af firmaerne, hvilket kan være praktisk netop på Island.

Island udbyder generelt ikke billig biludlejning, dog er fri kilometer typisk inkluderet - altså er det muligt at køre alle de kilometer, man lyster, uden at skulle bekymre sig om hvor mange, man har tilbagelagt.

Tip: På Island findes der en såkaldt ’Ringvej’, der er 1.339 km lang. Den danner rammerne om en rute, der giver en fantastisk god mulighed for at opleve Islands natur og seværdigheder