Tips til Kroatien rejser - billeje Rijeka Lufthavn - sammenlign billejetilbud
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Tips til Kroatien rejser - billeje Rijeka Lufthavn - sammenlign billejetilbud

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Find billig Kroatien billeje med Cartrawler søgemaskinerne herunder. Cartrawler sammenligner priser på billeje i Kroatien fra en lang række selskaber. Det er som regel billigst at booke bil online i god tid før rejser til Kroatien.

Se også: Billeje Zadar Lufthavn 

Billeje Rijeka Lufthavn - RJK, Kroatien
I Rijeka, der er Kroatiens tredje største by, er lufthavnen placeret på en ø omkring 25 km fra byen Rijeka. Der er broforbindelse fra Rijeka Lufthavn (Kirk-øen) til fastlandet. Rijeka Lufthavn - RJK er en udpræget lavprislufthavn med flyselskaber som Ryanair og Eurowings blandt selskaberne med flest ruter til Rijeka. Der ingen direkte Kroatien ruter fra Danmark til Rijeka Lufthavn - RJK, men Norwegian flyver fra Oslo-Gardermoen og godt tip til Kroatien rejser: Eurowings flyver fra Hamborg lufthavn.

Billeje i Kroatien er populært. I Rijeka Airport kan man blandt andet leje bil hos følgende selskaber: Sixt Kroatien, Hertz, Alamo, Dollar Rent a Car Croatia og de lokale biludlejningsselskaber Ridecar, Fleet Rent a Car, Oryx Rent a Car og Last Minute Rent a Car. Cartrawler sammenligner tilbud på billeje i hele verden - indtast ankomst og afrejsedato herunder for at få pristilbud på Kroatien billeje (Rijeka Lufthavn er prædefineret, men kan ændres til eksempelvis Zadar, Split, Dubrovnik i Kroatien).