Lejebil i Casablanca Lufthavn, Marokko - sammenlign priser
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Lejebil i Casablanca Lufthavn, Marokko - sammenlign priser

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Casablanca International Airport kaldes også for Mohammed V International Airport. Man finder Marokkos største lufthavn små 30 km sydøst for Casablanca, som med sin beliggenhed på Marokkos vestkyst er et særdeles vigtigt trafikknudepunkt for både sø- og lufttransport for hele Nordafrika. Casablanca er med over 4 millioner indbyggere den største by i Maghreb regionen i Nordvestafrika, som omfatter landene Marokko, Algeriet, Libyen, Mauritanien og Tunesien.

Fly til Casablanca Airport, Morocco (Marokko)
Der er primo 2014 direkte fly fra Danmark (Københavns Lufthavn) til Casablanca med Royal Air Maroc, og det eksotiske land har stigende popularitet som turistland. Alternativt kan man flyve direkte fra Københavns Lufthavn til Marrakesh Lufthavn i Marokko, som ligger blot 240 km kørsel i bil syd for Casablanca.
Se mere om billig billeje i Marrakesh Lufthavn

Billeje Casablanca Lufthavn - CMN
De mange tilbud i Casablanca Lufthavn omfatter blandt andet Marokko billeje-selskaberne Thrifty, Europcar, Alamo Morocco, Budget, Sixt Billeje og Avis Rent-A-Car. Hertil kommer lokale udbydere af biludlejning i Casablanca Lufthavn. Sammenlign priser fra de større og seriøse billeje-firmaer i Casablanca Airport herunder.