Liverpool billeje fra John Lennon Lufthavn i Nordengland
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Liverpool billeje fra John Lennon Lufthavn i Nordengland

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Søg billig billeje i Liverpool Lufthavn; også kendt som John Lennon Airport - LPL. Fra Danmark er der direkte Ryanair fly til Liverpool fra Københavns Lufthavn. Alternativt ligger lufthavnen i Manchester kun godt 50 kilometers kørsel fra Liverpool Lufthavn. Se også: Billig billeje i Manchester Lufthavn i Nordengland

Liverpool billeje fra John Lennon Lufthavn
Vælg mellem en lang række kendte billejefirmaer. Green Motion og Easirent har ikke særligt godt ry, men er billige. Hust at kontrollere din udlejningsbil grundigt for ridser og småskader ved overdragelse og tag altid billeder for at undgå at få pålagt ansvar for skader, som ikke er 'dine' . Der har været mange klager over Green Motion og Easirent på dén konto. Avis, Budget, Alamo, Enterprise, Thrifty, Keddy By Europcar, Drivalia med flere er som regel klar med næsten lige så billige udlejningsbiler i Liverpool Lufthavn og får færre klager. Fri km er som hovedregel standard ved billeje i UK.

Der anvendes ofte termen 'car hire' i England i modsætning til det mere amerikanske 'car rental'. Billigste Liverpool lejebil fra lufthavnen koster typisk fra ca. 1000 kroner for en uges Liverpool billeje i Nordengland. Mindste bil er gerne en Vauxhall Corsa eller Ford Fiesta. Sammenlign priser på Liverpool billeje (også fra Liverpool centrum) i Cartrawler søgemaskinen her.