Rom billeje-info - lej bil fra Tiburtina togstation
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Rom billeje-info - lej bil fra Tiburtina togstation

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Tiburtina ligger nordøst for Roms centrum og er en travl togstation med gode regionale forbindelser og desuden hurtigtog fra Rom til Torino, Milano og Napoli (Torino-Milano-Bologna-Firenze-Rom-Napoli-Salerno). Hurtigtoget Frecciarossa kører op til 300 km/t på strækningen.

Tiburtina stationen er den næststørste jernbanestation i Rom efter Termini Train Station i centrum.

Populært område for billig overnatning i Rom
I området Tiburtina er der mere rimelige priser på overnatning for turister i Rom end i de mere super-centrale dele af byernes by, og det er stadig let at komme ind til Rom centrum eller rejse med tog til og fra Tiburtina station (også metro).

Afstand fra Tiburtina railway station til Rom centrum er ca. 6 km i bil (Colosseum) og til Roms største togstation Termini i Roms centrum er der 4 stop med metroen - godt 5 min. med Blå Linje B.

Se også: Rom billeje fra Fuimicino Lufthavn og billeje Ciampino Lufthavn i Rom

Rom billeje fra Tiburtina togstation - info om biludlejning og pris-sammenligning
For dem, som gerne vil besøge Italien uden for Rom (i Rom’s centrum er lejebil kun til besvær), er der mulighed for at leje bil fra Tiburtina. Sammenlign priser på Italien billeje fra Rom-Tiburtina togstation fra eksempelvis Avis Rent-A-Car Italy, Sixt Rome Car Rent, Hertz, Dollar, Europcar Italy og de lokale Rom-billeje selskaber Maggiore og Locauto med Cartrawler Italien herunder.