Billeje med rabat i november 2013 i Amsterdam Lufthavn

På udvalgte destinationer vil man i november 2013 kunne opnå rabat på billeje i størrelsesordenen 10%.

På Cartrawler søgemaskinen vil man eksempelvis i Amsterdam Lufthavn (Schiphol Airport) kunne få særpriser på leje af bil i en lang række bilklasser. Den angivne billeje-rabat er 10% for lejer, hvor lejeperioden starter i november måned.

Rabatten fremgår i søgeresultatet på det givne billeje-tilbud ved en søgning på www.guide-billig-billeje.dk.

Ofte er bilerne med rabat fra det samme selskab, men det sker dog også - specielt i lavsæsonen uden for højtider og sommerferien - at der er rabat på biludlejning fra flere selskaber på én gang.

Andre former for rabat på billeje
Blandt biludlejningsselskaberne er der ganske stor konkurrence, og én af måderne at tiltrække kunder på er at tilbyde ’freebee’s’.

Det er således ganske normalt at kunne finde biler til leje med rabat med gratis ekstra chauffør eller måske med et navigationsanlæg inkluderet i prisen.

Man kan også finde eksempler på billeje med rabat i form af gratis montering af vinterdæk. Her er det dog værd at bemærke at i mange lande i Nordeuropa er vinterdæk obligatoriske i vinterperioden, så måske den såkaldte ’rabat’ er knap så god.

På Cartrawler billeje-søgemaskinen er rabat i forhold til normalpris angivet med rød skrift i søgeresultatet.

Check lejebetingelser - hvad skal man være opmærksom på ved leje af bil?
Hos billeje-selskaber udvises der af og til stor opfindsomhed, og selvom en leje (eventuelt billeje med rabat) kan se billig ud, skal man altid checke lejebetingelserne.

Det springende punkt er om der er fri kilometer eller ej. Selv i lande, hvor fri kilometer er ’standard’ - eksempelvis i Tyskland, kan man finde leje-tilbud, hvor der er kilometerbetaling - typisk på meget billige lejebiler.

Oplysninger om fri kilometer (eller ej) finder man under leje-betingelser på det givne billeje-tilbud på en søgning på www.guide-billig-billeje.dk .

En anden vigtig oplysning er om den givne bil må medtages over landegrænser; i det tilfælde at man som kunde har brug for dette. Denne oplysning kan også findes under ’lejebetingelser’.

Forsikring af lejebil - skal man tegne ekstra selvrisiko-forsikring?
Det tredje vigtige punkt er bilens forsikring.

Alle biler til leje på www.guide-billig-billeje.dk er fuldt lovpligtigt forsikrede. Forskellen mellem de enkelte tilbud forsikringsmæssigt ligger primært i lejebilernes selvrisiko, som kan variere fra 0 til op til omkring 2500 euro (svarende op til 18000 kroner).

De meget høje selvricisi er sjældne, men man kan sagtens finde biler med 1500 euro (godt 10.000 kroner) i selvrisiko.

Selvrisiko-forsikring tilbydes altid ved leje af bil på www.guide-billig-billeje.dk. Per ultimo 2013 er prisen per dag ca. 60 kroner. Selvrisikoforsikrings-police med betingelser kan læses før booking (bemærk undtagelser fra dækning samt at de første 900 kroner i parkeringsskader ikke dækkes af selvrisikoforsikring, hvis kunden har bopæl i Danmark).

Som tommelfingerregel anbefaler vi at det ikke betaler sig at bruge ca. 60 per dag på selvrisiko-forsikring af lejebil med mindre mindst ét af følgende forhold er opfyldt:

  • billejen foregår i et ukendt område, som har et ry for indbrud/kriminalitet
  • selvrisikoen på lejebilen er over 500-600 euro
  • lejebilen er en ’dyr’ model (mere attraktiv at stjæle/bryde ind i)
  • billejen foregår i et ’høj-risiko land’. Bemærk: Italien ligger højt på indbruds-frekvensen
  • lejer/fører er en relativ uerfaren chauffør
  • lejen er meget kort - dvs. få dage, hvor de 60 kroner per dag ikke betyder noget

Man kan nedsætte sin risiko for indbrud i bil på ferien meget ved simpelt hen at fjerne alt fra bilen, hver gang man forlader den.

At åbne bagagerummet og lægge pas/penge deri for derefter at forlade bilen er en direkte invitation til tyve.

Om man tegner selvrisiko-forsikring vil altid være et spørgsmål om smag og behag. Nogen gør det altid og andre gør det aldrig. Ovenstående tommelfingerregler er vejledende.

En lang leje bliver umanerlig dyr med selvrisiko-forsikring til 60 kroner per dag. Skriv til os (se kontaktformular), hvis lejen er over 2-3 uger - vi kan sandsynligvis hjælpe med at finde en billigere selvrisikoforsikring til længere lejeperioder.


Billeje med rabat i november 2013 i Amsterdam Lufthavn
Artikel: Billeje med rabat i november 2013 i Amsterdam Lufthavn

Emner: , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar