Billund Lufthavn billeje - tilbud på udlejningsbiler herunder udlandsdansker tax free cars

Den jyske hovedlufthavn sætter rekord år efter år. Antallet af passagerer har rundet 3,5 millioner.

Se aktuelle priser på Billund Lufthavn billeje via Cartrawler

I Billund Lufthavn – BLL er konkurrencen på billeje forstærket. De store udlejningsselskaber kæmper om markedsandele i Danmarks næststørste lufthavn, og det giver af og til mulighed for særdeles gode tilbud til specielt udlandsdanskere.

Sammenlign priser på tax free billeje på ovenstående link. Prisen baserer sig på, hvorfra/fra hvilket land, søgningen foretages. Hvis man søger priser fra udlandet, får man udlandsdansker-tax-free billeje priser.   

VW Golf billeje fra Billund

VW Golf er blandt de mest populære udlejningsbiler i Danmark

Senest har det store selskab fra USA: Enterprise Car Rental fået kontor i Billund Lufthavn, hvilket yderligere skærper priskonkurrencen og giver de oprindelige fire store selskaber i Danmark: Hertz, Avis, Europcar og Sixt ekstra kamp om kunderne. Også relativ ny er lavpris-selskabet Flizzr, som er en del af Sixt.

Se også: Tax Free Mercedes-billeje på tilbud i Billund Lufthavn.

Biludlejnings-selskaber i BLL
I lufthavnen finder man følgende billeje-selskaber: Avis Rent-A-Car (overtaget af Avis Europe), Budget (ejet af Avis), Hertz, Sixt Rent-A-Car, Flizzr (ejet af Sixt) Europcar Danmark og Enterprise. Fra udlandet markedsføres også Alamo, som er en del af Enterprise.

Avis udlejningsbiler Billund Lufthavn

Den 'dyre' afdeling på Avis parkering i lufthhavnen © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk.

Billund Lufthavn billeje - med bopæl i Danmark
Billeje-priserne for personer bosiddende i Danmark kan svinge en del mellem de forskellige selskaber.

De mindste biler er klart de billigste. Især de såkaldte mikrobiler/bybiler som VW Up, Toyota Aygo eller Peugeot 108 er ofte på tilbud til attraktive priser. 

VW Up lejebil Jylland

Billigste udlejningsbil i danske lufthavne er ofte en VW Up.

De billigste afgftsbelagte udlejningsbiler i Billund (for danskere bosiddende i Danmark) kan som regel lejes fra omkring 1300-1800 kroner for en uges billeje. Hertil kommer som oftest en kilometer-betaling på mellem 2 og 3 kroner udover et antal ‘frie’ kilometre for de billigste udlejningsbiler. Vælger man en dyrere bil-klasse, er kilometerbetalingen som hovedregel højere - ofte fra 2 til 6 kroner. Se mere under ‘prisdetaljer’ på det enkelte billeje-tilbud. 

Lej en SUV - Nissan Qashqai

SUV biler er blevet langt billigere at leje - her den nye Nissan Qashqai.

Cartrawler billeje-søgemaskinen sammenligner tilbud online hos de forskellige udlejningsselskaber i Billund Lufthavn, og man kan spare mange penge ved at booke lejebil i Billund via Cartrawler. Et alternativ, hvis man er bosiddende i Billund-området er at leje bil via One2Move.

Blandt de bedste Billund Lufthavn billeje-tilbud til danskere med folkeregister-adresse i Danmark finder man ofte de mindre stationcar-biler; eksempelvis en Ford Focus stationcar eller en VW Golf stationcar. Denne biltype kan sagtens rumme en sammenklappelig barnevogn og bagage til 3-4 personer oven i.

Priserne på Billund Lufthavn billeje af en lille stationcar (til danske statsborgere i Danmark) starter ofte ved omkring 2000-2500 kroner for en uges leje. Anbefaling Billund Lufthavn billeje: Husk altid at checke den eventuelle kilometerbetaling. 700 gratis kilometre per uges leje er som regel standard - der findes undtagelser. Alamo og Enterprise har ofte, men ikke altid, de bedste tilbud til danskere bosat i Danmark.

Skal man leje SUV, er priserne lidt højere; typisk fra omkring 2800 kroner. Tilbud kommer og går i SUV klassen. En 5+2 personers VW Touran eller lignende kan ske at være den bedste deal.

Billigste tax free billeje i Billund Lufthavn - lej bil uden afgift som udlandsdansker
Er man bosiddende i udlandet (udmeldt af Folkeregisteret eller bor på Færøerne eller på Grønland) er der ofte særdeles attraktive tax-free tilbud på billeje i Billund Lufthavn.

Mindste bil koster typisk fra kun omkirng 300-400 kroner for en uges leje af en Citroen C1, Peugeot 108, VW Up! eller Toyota Aygo. Der er dog af og til kilometerbetaling på de allerbilligste såkaldte Tax Free lejebiler også kaldet ‘valutabiler’ for udlandsdanskere og udlændinge bosat i udlandet. Check derfor altid under 'lejebetingelser'.

Tidligere var stort set alle udlandsdansker-lejebiler uden kilometerbegrænsning, men med øget konkurrence er dette ændret. Nu er der ofte 90 eller 100 gratis km inkluderet per dag på tax free leje for udenlandsdanskere. På nogen tilbud er der stadig ubegrænsede gratis kilometre til rådighed for udenlandsdanskere.

En udlejningsbil i den lidt større bilklasse; ofte benævnt økonomi eller supermini-klassen (Ford Fiesta, VW Polo, Peugeot 208, Renault Clio, Hyundai i20, Opel Corsa eller lignende) er dog som regel et bedre tilbud med priser typisk fra ca. 700 til 1000 kroner for en uges tax free Billund Lufthavn billeje.

Pris leje Ford Fiesta Danmark

Den nye Ford Fiesta - © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk.

Bemærk at der fra tid til anden forekommer ekstremt gode tilbud på større biler i lufthavnen - man spotter typisk sådanne tilbud ved at se en mellemstørrelse-bil som billigste leje i søgeresultatet. I så fald betaler det sig at slå til og booke med det samme. Man kan sågar være heldig at selskabet tilbyder en upgrade af lejebil ved ankomst, således at man ender med at få en endnu større bil til samme pris eller billigere i forhold til de konkurrerende selskabers mindste biler.

Parkering af privatbil
Parkering af privatbiler er relativt kostbart i den jyske lufthavn omend billigt i forhold til CPH eller andre store internationale lufthavne.

En uges parkering af privatbil på parkering P7, P8 eller P9 (længst væk) koster fra 80 kroner per dag / 335 kroner for 8 dage. Hvis der ikke reserveres i forvejen er billigste parkering i Billund Lufthavn 85 kroner per døgn / 375 kroner for 8 dage.

Se oversigtskort over Billund Lufthavn herunder: 

Billund Lufthavn kort

Se stor udgave af kort på BLL.dk.

Busforbindelser til Billund Airport - BLL
Alternativet til privat- eller udlejningsbil er de gode busforbindelser til Billund fra det meste af Midt- Vest- og Sønderjylland. Busruterne fra Billund Lufthavn er følgende (per forår 2018):

 • Busrute 119 - Give og Tørring
 • Busrute 166 - Kolding
 • Busruter 43 og 143 - Vejen
 • Busrute 944X - Esbjerg
 • Busrute 144 - Esbjerg
 • Lufthavnsbussen til Vejle, Horsens, Skanderborg og Aarhus (Busrute 912X)
 • P-Bus - gratis shuttlebus på Billund Lufthavns parkeringsområde samt til Zleep Hotel (også gratis)

Se mere på Rejseplanen.

Fly fra Billund lufthavn
Billund Lufthavns rutenet er forøget kraftigt i de senere år.

De største selskaber målt på antal flyruter er SAS, Primera Air, Ryanair, Wizz Air og British Airways. Hertil kommer et antal charter-selskaber, der blandt andet tæller Thomas Cook Airlines og Jet Time. Danish Air Transport flyver til Bornholm.

Ryanair ruterne fra Billund Lufthavn udgøres i 2018 af ruter til:

 • Alicante Lufthavn i Sydspanien
 • Berlin-Schoenefeld i Tyskland
 • Budapest Lufthavn i Ungarn 
 • London-Stansted i UK
 • Malaga Lufthavn i Sydspanien
 • Poznan i Polen
 • Athen i Grækenland (sommerrute)
 • Bergamo Orio al Serio i Italien (Ryanair sommer-rute)
 • Barcelona-Girona Lufthavn i Nordspanien ved den franske grænse (sommerrute)
 • Chania på Kreta (sommerrute)
 • Malta (sommerrute)
 • Palma de Mallorca (sommer-rute)
 • Pisa i Italien (sommerrute)
 • Rom-Ciampino Lufthavn sydøst for Rom i Italien (sommerrute)

Sammenlign aktuelle tilbud på biludlejning i Billund LufthavnBillund Lufthavn billeje - tilbud på udlejningsbiler herunder udlandsdansker tax free cars
Artikel: Billund Lufthavn billeje - tilbud på udlejningsbiler herunder udlandsdansker tax free cars

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar