Billig billeje i Lissabon Lufthavn - lave 2015 priser ved booking af udlejningsbil online med Cartrawler Portugal

Søg billig billeje i Lissabon Lufthavn

Hver dag ankommer mange turister til Portugal via Lissabon Lufthavn. De fleste besøgende benytter muligheden for at afhente en lejebil straks efter ankomst, fordi det er den mest behagelige måde at komme rundt på under ferieopholdet. I lufthavnen ligger en lang række biludlejningsfirmaer og den skærpede konkurrence blandt billeje-udbyderne kommer i høj grad kunderne til gode.

Priserne på Lissabon Lufthavn billeje er ofte meget konkurrencedygtige, især udenfor højsæson, sammenlignet med andre populære turistdestinationer i Sydeuropa.

Ford Fiesta lejebil

Ford Fiesta kan ofte lejes billigt i Lissabon Lufthavn hos blandt andre Europcar, Goldcar eller Budget © Foto: guide-billig-billeje.dk.

Billig Lissabon billeje i foråret 2015 - prischeck for april biludlejning
Man kan i foråret 2015 booke bil i Lissabon Lufthavn til meget lave priser.

I april måned kostede billeje i Lissabon fra kun 645 kroner per uge (VW Polo 5-dørs eller lignede) ved booking primo marts.

En VW Golf stationcar eller lignende kunne i Lissabon Lufthavn bookes for kun 1414 kroner for en uge i april 2015; svarende til en dagspris for Lissabon leje af bil til golfturen på kun godt 200 kroner.

I den lidt større og meget populære klasse af MPV-familiebiler (plads til op til 7 personer som 5+2 - Opel Zafira/VW Touran) kunne Lissabon billeje i foråret 2015 bestilles online via Cartrawler Portugal fra omkring 3200 kroner per uges billeje fra Lissabon Lufthavn. Det er ikke dyrt, men dog ikke så ekstremt billigt som de mindste udlejningsbiler i VW Polo klassen kunne bookes for.

En minibus eller en stor 7-persones MPV kunne fås som lejebil i Lissabon Lufthavn (LIS) fra omkring 3600 kroner per uge (priseksempel VW Sharan 7-pesoners MPV), hvilket per forår 2015 faktisk må siges at være den bedste billeje-deal i forhold til den 'lille' MPV 5+2, hvor bagagepladsen ved udnyttelse af alle 7 sæder er meget begrænset. I en ægte 7- personers MPV er der meget bedre bagageplads.

Minibusser med plads til 8 eller 9 personer følger som regel prisen på de store 7-personers MPV, men af og til kan man være heldig at kunne leje minibus i Lissabon Lufthavn til priser helt ned til 3200 kroner per uge. Per marts 2015 var billigste minibus til leje i Lissabon Lufthavn (kørsel i april måned) prissat til 4258 kroner. Det betaler sig at checke billeje-pris på minibus i Portugal, da priserne i høj grad svinger med udbud og efterspørgsel. Er man tidligt ude, får man meget ofte en lavere pris.

Lissabon i Portugal - kør-selv-ferie fra hovedstaden
Lissabon Lufthavn er, på grund af den centrale beliggenhed, et perfekt udgangspunkt hvis man ønsker at køre på opdagelse langs med Lissabonkysten, og ligeledes også hvis man skal videre sydpå eller nordpå i Portugal.

Det veludviklede motorvejnet ind og omkring Portugals hovedstad gør, at det kun tager omkring to en halv time at køre til Porto mod nord eller til det solbeskinnede Algarve mod syd.

De dejlige strande i Cascais udenfor Lissabon eller den pittoreske by Sintra, ligger kun en halvtimes kørsel fra Lissabon Lufthavn.

Central beliggenhed nær seværdighederne - Lissabon Lufthavn
Lissabon Lufthavn hedder officielt Lissabon Portela Lufthavn (eller på portugisisk Aeroporto da Portela de Sacavém em Lisboa) og ligger kun 8 km. fra Lissabons historiske centrum og kun ca. 5 km. fra bymidten. Der findes masser af transportløsninger mod byen: offentlig transport med bus eller metro, samt shuttlebusser og taxaer som forbinder lufthavnen med centrum. Billeje er som sådan ikke nødvendigt hvis ferien kun går til Lissabon. Men man bør lige overveje om billeje alligevel ikke er en god løsning, for der ligger et væld af turistattraktioner og spændende oplevelser kun en kort køretur fra byen, blandt andet Queluz, Cascais, Estoril, Sintra, Setubal, Costa da Caparica, Leiria, Óbidos, Mafra og mange, mange flere (se vejafstande på oversigten længere nede i teksten).

Ikke langt fra Lissabon Lufthavn ligger den næsten nye bydel Expo, også kendt som Parque das Nacões (opført i forbindelse med Expo 98 World Fair) og Vasco da Gama broen er heller ikke langt væk. Vejskiltningen fra lufthavnen mod alle områder af bymidten fungerer fint.

Se Lissabon Lufthavns beliggenhed på kort.

Vær dog opmærksom på, at på tilbagevejen mod lufthavnen skal man dreje af hovedvejen ’2a Circular’ mod lufthavnens Afgange (Partidas på portugisisk) eller Ankomst (Chegadas). Misser man begge afkørsler, skal man hurtigst muligt få vendt om, idet man så risikerer at køre ud på Vasco da Gama broen over Tejo-floden - broen er over 17 km. lang.

Find vej i Lissabon Lufthavns terminaler
Lissabon Lufthavn betjente mere end 18 millioner passagerer i 2014 og drives af ANA Aeroportos de Portugal, den nationale lufthavnsmyndighed, som også har ansvaret for Porto Lufthavn, Faro Lufthavn og Beja Lufthavn på Portugals fastland, samt hovedlufthavnen på Azorerne.

Se ANA’s reklamevideo for Lissabon Lufthavn:

Bygningsfaciliteterne i Lissabon Lufthavn består af to terminaler. T1 er hovedterminalen i Lissabon Lufthavn og tager sig af størstedelen af al international lufttrafik. Ankomsthallen ligger i underetagen.

Se overblikskort over Lissabon Lufthavn og kort over Terminal 1:

Terminal 2 ligger godt halvanden kilometer fra T1 og er kun en afgangsterminal, der betjener indenrigstrafikken og flyvninger fra enkelte lavprisflyselskaber. Terminal 2 i Lissabon Lufthavn har ikke parkeringsfaciliteter. Terminal 1 og Terminal 2 er forbundet via shuttlebus.

Biludlejningsfirmaer i Lissabon Lufthavn
Alle biludlejningskontorer i selve Lissabon Lufthavn ligger i et dedikeret område i ankomsthallen (drej til højre efter udgang ved det begrænsede ankomstområde). Her ligger biludlejningsfirmaerne Europcar, Avis Rent A Car, Budget, Hertz, Goldcar, Auto Jardim og Enterprise/Guerin.

Der kan ofte findes konkurrencedygtige billeje priser hos de firmaer som ligger udenfor lufthavnsområdet, blandet andet hos Bravacar, Multiauto, Drive on Holidays, CAEL, JAP Rent a Car, Go Rent og Interrent, som alle tilbyder transport fra lufthavnen til deres respektive udlejningsfaciliteter.

Det portugisiske udtryk for billeje er aluguer de carros eller aluguer de viaturas.

Lissabon Lufthavn billeje - book online for bedste priser
Med et så stort udvalg af biludlejningsfirmaer er den nemmeste måde at finde de bedste priser ofte ved at bruge en internetsøgemaskine, som for eksempel Cartrawlers overskuelige og nemme onlineside. Den er med til at gøre det hurtigt at danne sig et grundigt overblik over billeje tilbuddene fra mange forskellige udbydere og hjælper med at gennemføre en online booking, både i sidste øjeblik, men selvfølgelig helst i god tid inden besøget i Lissabon.

Prøv Cartrawler Portugal og sammenlign billeje priser i Lissabon Lufthavn

Avis Lisbon Airport Renault

Nye udlejningsbiler fra Renault i Lissabon Lufthavn (fra Avis Rent A Cars bilpark) © Foto: guide-billig-billeje.dk.

Billig lavsæson - generelt om priser på Lissabon Lufthavn lejebil
Lissabon er en helårsrejsedestination og er perfekt til både weekendferie og længerevarende rejser fra de kolde og kedelige vintre i Skandinavien.

Udover solskinsvejr både forår og efterår (og med en smule held også i vintermånederne) kan alle der besøger Portugals hovedstad udenfor højsæsonen drage fordel af de meget overkommelige priser på Lissabon billeje.

Udenfor højsæson og lavsæson (som i Portugal er fra omkring sidst i februar til starten af juni og igen fra sidst i september til midt november) er det ganske almindeligt at se priser på de billigste lejebiler i Lissabon Lufthavn (i økonomiklassen) fra ca. 500-600 kr. for en uge.

Det er en yderst rimelig pris for en anstændig størrelse 5-dørs bil, så som en Ford Fiesta, VW Polo eller Renault Clio - stort set altid med fri kilometer inkluderet i prisen.

Er man bare en enkelt eller to rejsende og ikke medbringer meget bagage, kan små bybiler som for eksempel Fiat 500, Fiat Panda eller Ford Ka lejes i Lissabon Lufthavn til endnu mere overkommelige priser.

Billeje i Lissabon fra sen november, tidlig december, januar og februar (hvor muligheden for lave temperaturer og regnvejr er størst) kan gøres endnu billigere. Prisen på en lejebil i økonomiklassen med afhentning og returnering i Lissabon Lufthavn kan ofte begynde fra omkring 40 kr. per dag, ved minimum en uges leje. Husk dog, at gode billeje tilbud i Lissabon Lufthavn kan være svære at opdrive ved jul og nytår, hvor ikke bare turister, men også portugisere, der bor og arbejder i udlandet rejser hjem for at spendere juletiden med familie.

Få mere information om vejret i Lissabon hele året rundt.

De konkurrencedygtige billeje tilbud som findes gennem Cartrawler dækker ikke kun over de billigste lejeklasser, men også over en lang række af biltyper, deriblandt også kompakt og full-size kategorierne, minivans og minibusser, SUV’er, convertibles og premium køretøjer, som alle kan lejes i Lissabon Lufthavn.

Ford Focus Estate udlejningsbil

Ford Focus Estate - Goldcar billeje i Lissabon Lufthavn © Foto: guide-billig-billeje.dk.

Lissabon Lufthavn billeje i juli og august - book i god tid
Udenfor højsæsonen er billeje priserne i Lissabon Lufthavn blandt de laveste i Europa, men man skal forvente at priserne stiger betragteligt i de traditionelle sommermåneder juli og august. Lissabon tager i mod mere en 4 millioner turister hvert år og en stor del af dem kommer om sommeren. For at sikre sig mod pludseligt opskruede priser bør man booke Lissabon lejebilen til sommerferien i god tid.

Når man booker et par måneder i forvejen, begynder priserne på de billigste lejebiler i Lissabon Lufthavn i juli og august sædvanligvis fra omkring 1700 kr. for en uge. Venter man længere med at booke kan prisen nemt stige til det dobbelte.

Bestilling på forhånd er især vigtigt hvis man ønsker at leje et større køretøj end en standard personbil i Lissabon, for eksempel en minivan eller minibus. Selvom udvalget i Lissabon Lufthavn er ganske bredt på store køretøjer, bliver de hurtigt udsolgt i sommerperioden.

Mercedes Vito Minibus Portugal

Drive on Holidays - minibusleje i Lissabon Lufthavn © Foto: guide-billig-billeje.dk.

Lissabon Lufthavn - vejafstande
Nedenfor er en oversigt over vejafstande mellem Lissabon Lufthavn og populære turistdestinationer i Lissabon og omegn:

  • afstand fra Lissabon Lufthavn til Sintra: 30 km
  • afstand fra Lissabon Lufthavn til Cascais: 34 km
  • afstand fra Lissabon Lufthavn til Estoril: 30 km
  • afstand fra Lissabon Lufthavn til Troia: 26 km
  • afstand fra Lissabon Lufthavn til Mafra: 36 km
  • afstand fra Lissabon Lufthavn til Óbidos: 80 km
  • afstand fra Lissabon Lufthavn til Ericeira: 44 km
  • afstand fra Lissabon Lufthavn til Fátima: 120 km

Søg billig biludlejning i Lissabon Lufthavn


Billig billeje i Lissabon Lufthavn - lave 2015 priser ved booking af udlejningsbil online med Cartrawler Portugal
Artikel: Billig billeje i Lissabon Lufthavn - lave 2015 priser ved booking af udlejningsbil online med Cartrawler Portugal

Emner: , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar