Billigste luksushoteller i Polen, Grækenland og Rumænien - hotel-priser i Warszawa, Thessaloniki og Bukarest helt i bund

De 5-stjernede hoteller i Warszawa i Polen koster i gennemsnit omkring 800 kroner per overnatning.

Dermed har Polen de billigste luksushoteller i Europa ifølge Kayak.co.uk, som har set på hotel-priser større byer og hovedstæder.

Også i Grækenland i storbyerne Athen og Thessaloniki er der meget billige 5-stjernede hoteller at finde. Tager man til hovedstaden Bukarest i Rumænien, er der ligeledes mulighed for overnatning på 5-stjernet hotel for under en tusse per nat.

 Bo billigt på hotel i Warszawa

Warszawa, Polen er blandt de billigste storbyer i Europa målt på prisen for overnatning på 5-stjernet hotel © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk.

Top 10 over billigste 5-stjernede hoteller - luksushoteller behøver ikke koste en formue
De billigste 10 byer målt på prisen på overnatning i et 5-stjernet hotel ifølge Kayak.co.uk er følgende:

Gennemsnitlig overnatningspris pr. nat for værelse på femstjernet hotel

  • Warszawa billigt 5-stjernet hotel, Polen: 800 kroner (typisk endnu billigere i andre større byer i Polen)
  • Thessaloniki, Grækenland: 830 kroner
  • Bukarest, hovedstad i Rumænien - pris for 5-stjernet luksushotel: 935 kroner
  • Athen, Grækenland: 990 kroner
  • Lissabon - hovedstad i Portugal: 5-stjernet hotel for i snit 1070 kroner
  • Budapest hotel med 5 stjerner, Ungarns hovedstad: 1085 kroner
  • Brussel, Belgiens hovedstad: 5-stjernet hotel for gennemsnitligt 1170 kroner
  • Prag, Tjekkiets hovedstad: 1300 kroner
  • Berlin, Tysklands hovedstad: 1380 kroner
  • Madrid, Spaniens hovedstad: 1460 kroner

De billigste hotel-priser findes ved at se sig godt for og sammenligne priser. Bemærk at Kayak, Momondo, Hotels.com, Booking.com og lignende er ikke altid har de billigste hotel-priser - uanset at de ofte påstår at have det.

På eksempelvis Hotel MDM i Warszawa centrum (udmærket 4-stjernet hotel med priser fra 40 euro per nat) er der ofte tilbud på gratis internet (wireless) på værelset, hvis man bestiller overnatning i Warszawa direkte på hotellets hjemmeside, og desuden kan der på dette og på andre Warszawa hoteller følge en gratis velkomstdrink med bookingen, såfremt den foretages direkte til hotellet.

Find de bedste hoteller
FDM Travel udtaler til Jyllands-Posten i forbindelse med undersøgelsen fra Kayak, at priserne på hotel-overnatning også bør stilles i forhold til standarden i den pågældende by.

Her har Warszawa yderligere en fordel, idet der er bygget mange nye hoteller inden for de senere år - så mange at standarden for et 3-stjernet hotel i Warszawa ligger over standarden for et 3-stjernet hotel i eksempelvis London.

London er i øvrigt sammen med byerne Firenze og Paris blandt de absolut dyreste hotel-byer i Europa. En overnatning på 5-stjernet hotel i London koster per 2014 i snit over 3000 kroner.

Luksusbil til lavpris - lej en prestigebil til lav pris i Spanien
Også billeje-branchen har af og til super-tilbud på de dyrere varer.

I eksempelvis Malaga Lufthavn er det muligt i oktober 2014 at finde en luksusbil af typen BMW 3-serie (eller lignende) til leje fra kun 2330 kroner per uges Malaga billeje.

Lej en BMW i Malaga - 5-serie luksusbilleje

Fra 2500 kroner per uge for BMW 5-serie - billig luksusbil til leje i Malaga Lufthavn.

Og det bliver bedre endnu på billeje-fronten i Malaga Lufthavn, hvor Sixt i oktober 2014 har tilbud på en uges leje i Spanien af en 5-serie BMW fra kun 2520 kroner per uge - med fri kilometer.

Samme BMW 5-serie lejebil (kan også være Audi A6, Mercedes E-klasse eller lignende) koster i Madrid Lufthavn i samme oktober 2014 uge fra 4200 kroner per uges Spanien billeje


Billigste luksushoteller i Polen, Grækenland og Rumænien - hotel-priser i Warszawa, Thessaloniki og Bukarest helt i bund
Artikel: Billigste luksushoteller i Polen, Grækenland og Rumænien - hotel-priser i Warszawa, Thessaloniki og Bukarest helt i bund

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar