Billeje Gran Canaria - gode tilbud på billeje i efterårsferien

Se aktuelle tilbud på billeje i efterårsferien på Gran Canaria

På den spanske ferieø Gran Canaria er der i efterårsferien 2010 gode tilbud på billeje.

Billigste udlejningsbil på Gran Canaria koster i uge 42 fra omkring 840 kroner for en uges billeje. I denne klasse får man en bil i Peugeot 206 / Ford Fiesta størrelse med plads til 4-5 personer og nogen bagage.

Er man på udgik efter en lidt større lejebil i den lille mellemklasse, vil man på Gran Canaria i efterårsferien kunne leje en VW Golf eller lignende fra omkring 1100 kroner for en uges billeje. Det er endda muligt, såfremt man booker bil i god tid, at finde en diesel VW Golf eller lignende til samme pris.

Bemærk at i Spanien (og på Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote m.v.) er en udlejningsbil i Golf-klassen ofte lig med en Seat Leon, en Renault Megane eller lignende sydeuropæisk produceret bil.

En udlejningsbil på Gran Canaria er som oftest relativt ny, men er dog som regel kun forsynet med den allermindste motor for modellen.

Billig minibus og MPV billeje på Gran Canaria
Store familiebiler med plads til 6-9 personer kan lejes for små penge i efterårsferien 2010 på Gran Canaria.

En minibus (9 personer) eller en ‘rigtig’ 7 personers MPV (VW Sharan, Ford Galaxy eller lignende) kan ofte findes til en pris af mellem 2500 og 3000 for en uges Gran Canaria billeje - selv med relativt kort varsel. Det er rigtigt billigt for en stor familiebil til udlejning.

Bemærk at det er en god ide at bestille de større biler i ekstra god tid, da det let kan tage et par dage at få de større udlejningsbiler bekræftet.

Super-tilbud på leje af stor mellemklassebil på Gran Canaria
En overset udlejningsbil-klasse på Gran Canaria er den store mellemklasse, som der ikke er så stor efterspørgsel efter.

Det betyder at man uden for højsæsonen (inklusiv i den danske efterårsferie i uge 42) kan finde en Ford Mondeo eller lignede på tilbud fra omkring 1300 kroner for en uges billeje på Gran Canaria.

I denne klasse får man udover god plads til 5 personer med bagage også en langt sikrere og komfortabel lejebil med mere udstyr og større motor (af og til endda en diesel).

De mindste billeje-klasser i Spanien - billigste udlejningsbil ofte fra Sydkorea
I de mindste billeje-klasser på Gran Canaria har mange spanske biludlejningsselskaber efterhånden i 2009-2010 indkøbt en del sydkoreanske biler såsom Chevrolet Aveo, Hyundai Getz, Hyundai i10, Hyundai i20 (afløser til Hyundai Getz) , Kia Rio og lignende lavprisbiler.

Man kan dog også stadig være heldig af få en Ford Fiesta, Opel Corsa, Renault Clio, VW Polo eller lignende i den mindste billeje-klasse på Gran Canaria.

De sydkoreanske bilmodeller vinder dog hastigt frem som billigste udlejningsbil i Spanien. Vil man gerne undgå denne type, er det derfor en god ide at gå en bilklasse op. Her er chancen for at få en udlejningsbil af et anerkendt europæisk mærke langt højere.

Bemærk at billeje-selskaber altid har lov til at stille med en bil i samme klasse og med samme udstyr, som kunden har bestilt (eksempelvis air condition og 5 døre). Specielt i Spanien efter den økonomiske krise ramte landet i 2008 udnytter biludlejningsselskaberne dette til at indkøbe flere billige ‘lavprisbiler’ til udlejning i de små bilklasser.

Man kan som kunde uanset hvilket udlejningsselskab, man anvender, ikke betinge sig (eller undgå) et bestemt bilmærke.

Søg billeje priser på Gran Canaria


Billeje Gran Canaria - gode tilbud på billeje i efterårsferien
Artikel: Billeje Gran Canaria - gode tilbud på billeje i efterårsferien

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar