Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Billeje Cascais - biludlejning på golfrejser til Portugal

Søg aktuelle billeje priser i Cascais, Portugal

Cascais ligger 35 kilomer vest for Portugals hovedstad Lissabon. Det oprindelige lille fiskerleje, som nu til dags er en populær golf- og badeferiedestination er omgivet af havet på den sydlige og vestlige side, Sintra bjergene i nord og nabobyen Estoril mod øst.

Cascais er en særdeles populær destination for golfrejser til Portugal; specielt i foråret, efteråret og om vinteren, hvor der sagtens kan være op mod 15-17 grader midt på dagen i Cascais.

Mange muligheder for billeje i Cascais
Mange vælger at leje bil i lufthavnen i Lissabon, men er der alligevel shuttle service inkluderet i golfrejsen frem og tilbage til hotellet, kan det svare sig at vente med at bestille egen transport til man har brug sin udlejningsbil.

Der er et stort udbud af lokale udlejningsselskaber i Cascais, hvoraf de fleste opererer fra små kontorer rundt om i byen.

Så at sige alle har en central placering, så bor man på Hotel Quinta da Marinha, Viva Marinha, Hotel Baia, Hotel Albatroz, Hotel Italia, Farol Design Hotel eller et af de utallige andre Cascais hoteller, er der aldrig langt til en udlejningsvogn.

Hotellerne kan naturligvis også bestille billeje for kunderne, men der kan være rigtig mange penge at spare ved at gøre det selv (booke på nettet) - selv med kun en dags varsel.

Billig Portugal billeje i Cascais
I efteråret og i foråret er der ofte meget lave priser på billeje i Cascais ved booking af bil på nettet.

Den billigste Cascais udlejningsbil kan ofte findes fra under 100 euro for en uges billeje, hvilket er et udslag af at billeje-selskaberne har overskud af biler uden for sommerperioden.

Billeje på golfrejsen til Portugal
Til golfrejsen til Portugal er en stationcar ofte mere handy. En Ford Focus stationcar eller lignende koster i Cascais fra små 1400 kroner for en uges billeje.

En lidt større VW Passat station/Ford Mondeo stationcar eller lignende kan findes i Cascais fra omkring 2200 kroner for en uges billeje.

Lej billig minibus i Cascais
Har man behov for en minibus starter Cascais billeje priserne fra omkring 2200 kroner ved booking på Cartrawler søgemaskinen (pris set i november 2010). Det er faktisk rørende billigt for en 9-personers minibus.

Alle udlejningsbiler i Cascais, som findes på Cartrawler billeje-søgemaskinen, har naturligvis lovpligtig ansvarsforsikring og desuden altid kaskoforsikring. Der er ofte en selvrisiko på tyveri og skade i størrelsesordenen 0-1500 euro (for minibusser op til 2500-3000 euro).

Såfremt man lejer en bil med selvrisiko og gerne vil eliminere denne, kan man tilkøbe forsikring ved booking til 41 kroner per dag.

Alle detaljerne i billeje-tilbud i Cascais fundet på Cartrawler-søgemaskinen kan ses under det enkelte billeje-tilbuds ‘prisdetaljer’, hvor man også vil kunne se, at så at sige alle udlejningsbiler i Cascais har fri kilometer inkluderet.

Sammenlign billeje tilbud i Cascais, Portugal


Billeje Cascais - biludlejning på golfrejser til Portugal
Artikel: Billeje Cascais - biludlejning på golfrejser til Portugal

Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar