Billeje i Flensborg - kør på ferie i billig bil fra Tyskland

De mange danskere, som hvert år ferierer i bil syd for grænsen, kan ved at leje billig bil i Tyskland spare anseelige beløb på biludlejningen.

Jo længere man kører, jo billigere er det at køre i en tysk udlejningsbil fra Flensborg, idet der til forskel fra i Danmark så at sige altid er fri kilometer inkluderet i prisen på billeje i Tyskland. Check dog for en sikkerheds skyld under 'prisdetaljer' på det givne Flensborg-billeje tilbud, da man faktisk kan komme ud for at kilometerbetaling forekommer; omend meget sjældent i Tyskland.

Se aktuelle priser på biludlejning i Flensborg

Da indkøbsprisen på en ny bil i Tyskland for de større modellers vedkommende ofte ligger 60-70% under dansk niveau, er afskrivningen på en udlejningsbil i Tyskland væsentlig mindre end i Danmark - det er derfor de tyske billeje-selskaber kan tilbyde billig biludlejning.

Rent A VW Touran

Lej den nye VW Touran MPV med 7 sæder.

Værditabet per kilometer på en nyere bil i Danmark er særdeles højt og det medvirker også til at prisforskellen mellem at køre på ferie i egen bil og at leje en bil i Flensborg, falder ud til den tyske udlejningsbil fordel - specielt hvis der er tale om en lang ferie-tur til Italien, Spanien eller lignende.

Blandt de mest populære biler at leje i Flensborg finder man: VW Touran og VW Sharan MPV-biler med god plads. Bemærk at Touran'en fortsat har begrænset bagageplads ved udnyttelse af alle 7 sæder, selvom den nye Touran (2015-frem) er en langt mere gennemført og føles som en større bil.

Lej en stor ferie-bil i Flensborg
En vigtig faktor er pladsen. Mange danske familier nøjes med at købe en mindre bil til at pendle med til arbejdet.

I Tyskland, herunder i Flensburg, kan man leje eksempelvis VW Passat stationcar, Ford Mondeo stationcar  eller Opel Insignia stationcar med god plads til hele familien, og prisen for at leje den store stationcar er rimelig.

Også minibusser er til at betale i Flenborg, men det er vigtigt at bestille i god tid, da antallet af minibusser til leje i Flensborg trods alt er begrænset.

Priser for at leje bil til ferien i Flensborg
Det er muligt selv i højsæsonen at finde en VW Passat stationcar, Opel Insignia stationcar eller lignende til under 2000 kroner for en uges billeje.

Vil man gerne have en lidt mere luksus-betonet udlejningsbil, er der Mercedes C-klasse stationcar, BMW 3-serie stationcar eller måske Audi A4 stationcar fra typisk omkring 2300-2800 kroner for en uges billeje i Flensborg i juli og august. I prestige-klassen får man så at sige altid en tysk bil ved billeje i Tyskland.

Mercedes C-Klasse stationcar car rental

Mercedes C-klasse stationcar med god plads til skiferie-grej.

Billige udlejningsbiler i Flensborg uden for sæsonen
Bestiller man udlejningsbil i Flensborg uden for ferie-sæsonen, kan man finde en VW Passat stationcar eller lignende fra omkring 1800 kroner for en uges billeje.

Når ferietiden er overstået, koster en lille Mercedes eller BMW stationcar ofte fra kun omkring 2500 kroner for en uges billeje.

Kan man nøjes med en 4-dørs model, er der ofte en billig VW Passat lejebil eller eventuelt en Opel Inignia / Ford Mondeo fra omkring 1600 kroner/uge med fri kilometer. 

Godt tip: Vi anbefaler altid at checke under 'lejebetingelser' om der er fri kilometer inkluderet i lejen. På de billigste tilbud (eksempel set: VW Passat til 1400 kroner per uge fra Keddy by Europcar) er der meget ofte eksempelvis 250 km gratis inkluderet. En lidt dyrere bil i samme klasse fra eksempelvis Buchbinder kan være med 100% frie kilometer fra omkring 1700 kroner per uge.

Minibus billig at leje i Flensborg
Ofte er en minibus med plads til op til 9 personer med fører særdeles billig at leje i Flensborg. Priserne starter ved små 5000 kroner for en uges billeje, mens de lidt mindre MPV biler (Ford S-Max, VW Sharan el lign) med plads til 7 personer uden for sæsonen kan findes fra omkring 3000-4000 kroner for en uges billeje i Flensborg. De lidt mindre VW Touran og Opel Zafira ses endnu billigere.

VW Transporter - Rent a Multivan

Billigste minibus leje til ferieturen sydpå - her VW Transporter / Multivan.

På Cartrawler søgemaskinen finder man billeje-tilbud fra selskaber som Hertz, Sixt, Thrifty, Avis, Buchbinder, Europcar, Keddy, Global Rent med flere i Flensborg by.

Husk at betale billeje med kreditkort ved biludlejning i Flensborg
Bemærk at det ikke er muligt leje bil i Flensborg på et debetkort herunder visa-elektron, dankort eller lignende.

Man kan som oftest få lov at betale med sit debetkort, men udlejningsselskaberne i Flensborg og de fleste andre steder i Europa kræver at lejer (fører) har mindst ét kreditkort i eget navn med tilstrækkelige midler på kontoen at stille til sikkerhed for billejen.

Sammenlign billejepriser i Flensborg med CarTrawler


Billeje i Flensborg - kør på ferie i billig bil fra Tyskland
Artikel: Billeje i Flensborg - kør på ferie i billig bil fra Tyskland

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar