Korfu billeje - billig udlejningsbil på græsk ferieø

Den græske ø Korfu er en populær turistdesitnation.

Check priser på billeje i Korfu Lufthavn (bemærk lufthavn - se link nedenfor til billeje i Korfu by)

Øen Korfu (på engelsk: Corfu) ligger vest for det nordligste del af det Græske fastland i det illyriske hav.

I 2017 er der nyt rejse-tilbud fra Aarhus med Aarhus Charter til den nærliggende ø Ithaka.

Rent A Ford Galaxy

Biludlejning Korfu - en stor 7-personers Ford Galaxy lejebil på Corfu kan være overraskende billig.

Lej bil på Korfu og se hele øen
Korfu er en anelse større end Bornholm.

I modsætning til på den danske solskinsø er Korfu særdeles langstrakt fra nord til syd, og det er derfor praktisk at have en bil til rådighed for at kunne udforske lokaliteterne.

Fra Kavos på den sydligste del af Korfu til Roda på Korfu's nordligste del er der omkring 80 kilometer i bil. Selv om Korfu er en relativt lille ø, er kystlinjen hele 217 kilometer lang.

Mange turister booker bilen fra lufthavnen Corfu International Airport også kaldet Ioannis Kapodistrias airport (se link ovenfor). 

Det er dog også muligt at leje bil i de større byer og på nogen hoteller på Korfu.

Den største by på den populære græske ferieø hedder Corfu City (kaldes også Corfu Town). På græsk kan man også komme ud for at Corfu by kaldes Kerkira eller Kerkyra. Corfu's gamle bydel er udnævnt til Verdensarv (World Heritage Site) af UNESCO.

Se kort over Corfu Town.

I Korfu by finder man et bredt udvalg af billeje-selskaber; herunder Sixt, Alamo, Hertz Car Hire, Avis Rent-A-Car, Europcar, Easycar, Auto Union, Corfu Sunrise Rent A Car, Top-Cars, Pangosmio Rent a Car, Inter Corfu Rent A Car med flere. Det tidligere Olympic Car Rental har skiftet navn til Abbycar og har ofte meget lave priser.

En stor MPV med 7 sæder kan af og til bookes for under 2700 kroner for en uges Korfu billeje (tilbud set hos Abbycar) ved søgning på Guide-Billig-Billeje.dk.

Fra det vestlige Korfu er der omkring 35 kilometers sejlads med færge til byen Igoumenitsa i Grækenland. Afstanden til Albanien fra det nordlige Korfu er væsentlig mindre.

Se også: Kort over Korfu.

Rent A Citroen C1

En rigtig billig Korfu bil - Citroen C1.

Lokal leje af bil på Korfu
Som oftest er det lidt billigere at leje bil i Korfu Lufthavn i forhold til andre steder på øen. Prisforskellen på er dog i reglen begrænset, og har man kun brug for en udlejningsbil på Korfu i nogen få dage, er det billigere at leje bil på Korfu lokalt.

Sammenlign Korfu by billeje-priser online via Cartrawler billeje-søgemaskinen

Billigste bil til leje i én af Korfu's byer eller beach resorts kan som regel bookes online til under 1000 kroner for en uges Korfu billeje. Dagspriserne starter typisk ved omkring 200 kroner for mindste (biligste) bil på Korfu.

Er man afsted på ferie i højsæsonen juli og august kan de billigste billeje-tilbud på Korfu dog godt løbe op i 1300-1500 kroner for en uges billeje; og endda lidt dyrere, hvis booket med afhenting uden for lufthavnen; i eksempelvis Corfu Town.

Sammenlign Corfu billeje-tilbud online på eksempelvis lokationerne Moraitika, Acharavi, Nafsikas, Corfu New Poret, Paleokastritsa, Louis Corcyra Strand, Corfu Center (Korfu bymidte), Corfu Louis Regency Strand og Corfu Port (Korfu havn). Ved søgning på Cartrawler søgemaskinen indtastes "Corfu", hvorefter udvalget af destinationer på den græske ferieø dukker op.

Relateret artikel:
Charter-rejser fra Aarhus Lufthavn
 Korfu billeje - billig udlejningsbil på græsk ferieø
Artikel: Korfu billeje - billig udlejningsbil på græsk ferieø

Emner: , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar