Billeje Madeira Lufthavn - se blomsterøen i billig udlejningsbil

Solskin og temperaturer om vinteren på den rigtige side af 20 grader er den portugisiske ferieø Madeira’s største aktiver.

Klik her for at se aktuelle online priser på biludlejning på Madeira

Hertil kan lægges en fantastisk natur med et blomsterflor og en variation i plante-livet, som spænder fra golde klippe-formationer med sparsom bevoksning i øst over urskov i nord til blomsterparkerne omkring hovedbyen Funchal på Madeira i syd.

Fiat Panda lejebil
Rundt på Madeira i billig lejebil - her en Fiat Panda med plads til 5 personer

Madeira er omkring 25% større end Bornholm, og der er masser af muligheder for spændende udforskning af øen i bil.

Milde vintre på Madeira
I mange år har Madeira været ét af de mest populære destinationer for solhungrende danskere.

Man kan tage til Madeira hele året, men de bedste måneder er fra sidste halvdel af februar til december. Januar måned er den mest regnfulde på Madeira. 

Der er varmest på Madeira i august og september, men aldrig over 25-27 grader. Temperaturen holder sig på behagelige 18-22 grader helt hen i december måned, hvor jul og nytår på Madeira tiltrækker rigtig mange turister. 

Nærmeste storby i forhold til Madeira er i øvrigt Casablanca i Marokko og derefter Lissabon i Portugal. Få hundrede kilometer syd for Madeira finder man De Kanariske Øer.

Madeiras lufthavn ligger få kilometer øst for hovedbyen Funchal og kaldes normalt for Madeira Airport - FNC (eller Funchal Airport). Tidligere hed lufthavnen på Madeira Santa Catarina Airport.

Lufthavnen på Madeira er i øvrigt meget speciel idet start- og landings-banen er bygget ud over klipperne på en kunstig rampe.

Direkte fly til Madeira fra København
Madeira har tidligere haft direkte Cimber-Sterling rute fra København, men denne er indstillet.

Per 2015 flyver Norwegian til Funchal Lufthavn på Madeira (sommerrute) fra Københavns Lufthavn.

Flyselskabet SATA med hovedkvarter på Azorerne flyver fra Stockholm til Madeira, men har indstillet ruten fra Købenahvn.

De mange danske rejseselskaber, som arrangerer pakkerejser til Madeira benytter ofte charter-selskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia (del af Spies Rejser).

Biludlejning i Funchal Lufthavn
Biludlejning i lufthavnen i Funchal kan findes hos følgende selskaber: Europcar, Hertz, Auto Jardim, Rodavante, Budget, Thrifty, Avis og Sixt Rent-A-Car.

Selskabet Bravacar er ofte blandt de billigste Madeira Lufthavn billeje-selskaber. Hertil kommer Guerin, Goldcar, Insularcar og Keddy by Europcar. Pas på med Goldcar billeje på Madeira - der er ofte uventede ekstra gebyrer!

Billig billeje i Funchal lufthavn på Madeira
Billeje på Madeira er ofte meget billigt med priser for de billigste udlejningsbiler fra under 1100 kroner for en uges billeje i eksempelvis oktober måned.

Til denne pris får man dog kun en udlejningsbil i klassen Toyota Aygo, Peugeot 108, Citroen C1, Fiat Panda eller lignende - altså én af de absolut mindste biler. En lidt større Ford Fiesta eller lignende kan ofte lejes for mellem 1400 og 1500 kroner for en uges billeje på Madeira.

Bemærk at er man 4-5 personer i bilen, vil en dieselbil (med bedre trækkraft) i Madeira’s kuperede terræn være en fordel. Af og til kan diesel-bil vælges ved booking. 

Billeje på Madeira i vinterperioden
Ferieøen Madeira er om vinteren en særdeles populær feriedestination for nordeuropæiske turister. Faktisk betragtes vinteren og specielt nytåret som højsæson på Madeira.

Det kan derfor beklageligvis være dyrere at leje bil i vinterperioden - specielt hvis man venter med at booke bil til en uge eller to før ferien på Madeira.

Booker man bil med meget kort varsel, kan billeje i nogen år selv i sommerperioden være små-dyrt på Madeira. Alt afhænger af udbud og efterspørgsel. For det meste kan man finde en lille bil til leje i Madeira Lufthavn i højsæsonen fra omkring 1500-2000 per uge.

Lej billig cabriolet på Madeira
For dem som gerne vil opleve naturen i fulde drag på biltur på Madeira er det nu muligt at leje cabrioleter som eksempelvis Renault Megane CC (med foldetag) på Madeira. Samme udlejningsselskab har også BMW 1-serie cabriolet og VW Eos i samme bilklasse. Man kan dog ikke selv bestemme, hvilken bil, man får.

Det er ofte ganske billigt at leje cabriolet på Madeira med priser, som starter fra omkring 2600 kroner for en uges billeje. Bemærk at antallet af cabriolet udlejningsbiler er begrænset, så vil man gerne køre i åben bil på Madeira, skal man helst sørge for at bestille bil i god tid.

Billige minibusser på Madeira
De største minibusser med plads til 8-9 personer kan ofte findes fra omkring 4000 kroner for en uges billeje på Madeira (dog ikke med kort varsel op til højsæson).

Det er i forhold til mange andre destinationer en særdeles rimelig pris. Faktisk har vi set priser for en 9-personers Mercedes Sprinter minibus helt ned til 3600 kroner for en uges billeje på Madeira i oktober måned.

Det betaler sig ved booking af minibus at være tidligt ude og foretage booking på nettet i god tid (og helst et par måneder før) ferien på Madeira.

Forsikrings betingelser på Madeira-billeje fra Funchal Lufthavn
Der er ingen problemer med forsikring af udlejningsbil på Madeira. Bilens standard-forsikring er altid fyldestgørende med ansvar- og kasko-forsikring.

På Madeira har mange udlejningsbiler dog en ret stor selvrisiko på forsikringen - typisk mellem 1000 og 2500 euro. Det er derfor værd at overveje om man skal tilkøbe tillægsforsikring (ca. 50 kroner per dag) for at eliminere selvrisikoen. Den ekstra forsikring dækker selvrisiko op til 3000 euro (ca. 22000 kroner). Se mere i policen - tilvalgsforsikring (selvrisikoforsikring) tilbydes altid ved booking på www.guide-billig-billeje.dk .

Der kan af og til findes udlejningsbiler på Madeira med væsentlig lavere selvrisiko på eksempelvis 500-600 euro, hvor en ekstra forsikring måske ikke er så nødvendig.

Sammenlign aktuelle priser på billeje på Madeira


Billeje Madeira Lufthavn - se blomsterøen i billig udlejningsbil
Artikel: Billeje Madeira Lufthavn - se blomsterøen i billig udlejningsbil

Emner: , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar