One2move billeje Ikast - billigste lejebil i Midtjylland hos Jespers Billeje

Ikast øst for Herning har egen billeje-forretning.

Hos Jespers Auto kan man leje personbiler og flyttebiler/kassevogne. Jespers Auto er en del af One2Move netværket af lokale billeje-selskaber.

Se aktuelle udlejningsbiler og priser hos One2Move Ikast.

Citroen Jumper flyttebil

One2move billeje - Flyttebil/billeje i Ikast.

Hos Jespers Auto billeje Ikast kan man blandt andet leje en næsten ny Toyota Aygo fra omkring 250 kroner per dag.

Billigste bil til leje hos One2move Ikast billje er en lidt ældre Suzuki Wagon R (stort bagagerum) fra kun 200 kroner per dag.

Der findes også større personbiler til leje i Ikast som eksempelvis Skoda Octavia. De fleste kunder nøjes dog med leje af bllig bil (mindste bil).

Flyttebil i Ikast - lejepris
En stor flyttebil (til lille kørekort -max størrelse) koster typisk fra omkring 800-900 kroner per dag - det er dyrt; specielt for Ikast/Herning forhold.

Kan man nøjes med en stor varebil/kassevogn (van) kan den bookes hos One2Move billeje Ikast fra ca. 500 kroner per dag. Omkring 500 kroner er langt mere rimeligt - og hvorvidt den tildelte van/kassevogn er af lidt ædre dato, betyder mindre - så længe alt virker, som det skal til flytning.

One2Move Biludlejning Ikast
Man finder One2Move Ikast (Jespers Auto) på adressen Thrigesvej 15, 7400 Ikast. For dem, som kender Ikast, er det ved siden af lægehuset. Jespers Auto ligger ikke langt fra motorvejen til Herning/Silkeborg.

One2Move Ikast lejer også trailere ud.


Ovenstående tilbud på One2Move billeje Ikast er set den 10. februar 2018. Vi tager forbehold for ændringer i priser og udbud af lejebiler. VIGTIGT: Ved leje af flyttebil/varebil/kassevogn er det vigtigt at se på tilbuddet om der er tilstrækkelige gratis kilometre (uden ekstra betaling) inkluderet i lejen. Man skal genrelt ikke bekymre sig om ekstra forsikring på leje af flysttebil - alt er inkluderet. Der kan dog sagtens forekomme en selvrisiko - dvs at ved en skade kan man risikere at miste sit depositum på eksempelvis 2000 kroner eller 3000 kroner - eller måske 5000 kroner.One2move billeje Ikast - billigste lejebil i Midtjylland hos Jespers Billeje
Artikel: One2move billeje Ikast - billigste lejebil i Midtjylland hos Jespers Billeje

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar