Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Puerto Rico de Gran Canaria billeje til lave priser

Søg billeje til lave priser i Puerto Rico de Gran Canaria

For rejser til Puerto Rico i Caribien - se aktuelle tilbud på billeje i San Juan Lufthavn, Puerto Rico 

Ét af de mest populære feriesteder på Gran Canaria er området omkring byen Puerto Rico i kommunen Mogán på Gran Canarias sydvestlige kyst.

Det store resort kaldes også for Puerto Rico de Gran Canaria og er bygget med turisme for øje. Puerto Rico er kendt for sine sandstrande ved navn Amadores og Puerto Rico i bymidten.

Afstanden fra lufthavnen til i Las Palmas til Puerto Rico ferieområdet er ca. 50 km og tager en halv times tid i bil. Der er ofte shuttle bus til Porto Rico inkluderet i rejser til Gran Canaria.

Den nærliggende fiskerby Puerto de Mogan nordvest for Porto Rico ligger ved kysten omkring 12 kilometer syd for hovedbyen Mogán inde i landet. Der er ca. 18 km. mellem Mogán og Puerto Rico de Gran Canaria.

Nogen kilometer øst for Puerto Rico finder man som perler på en snor de populære ferieområder Meloneras, Maspalomas, Playa del Inglés, San Augustin og Playa del Áquila.

Billeje i Puerto Rico - Gran Canaria
Ligesom i Las Palmas lufthavnen på Gran Canaria er priserne på billeje i Puerto Rico de Gran Canaria særdeles rimelige.

Lej en VW Polo

Billig billeje på Gran Canaria - VW Polo anvendes af eksempelvis Orlando Rent-A-Car og Avis

Mindste bil (en Ford Fiesta, Peugeot 208, VW Polo eller lignende) koster som regel fra omkring 900-1100 kroner for en uges Gran Canaria billeje i Puerto Rico. Uden for højsæsonen kan priserne for en uges Gran Canaria billeje fra feriebyen Puerto Rico være helt nede under 400 kroner per uge, men så snart der er et stigende antal turister på Gran Canaria, er billeje-priserne i de fleste tilfælde højere end uden for sæsonen.

Der kan være forskel mellem priserne på leje af bil i lufthavnen og i Puerto Rico, men ofte er lejeprisen for billigste udlejningsbil den samme.

En lidt større bil i Golf-klassen (det er ofte en Renault Megane eller en Seat Leon på Gran Canaria) koster ofte fra kun 1300 kroner for en uges billeje i Puerto Rico.

For en megen beskeden merpris kan man i øvrigt tit leje en bil i Ford Mondeo klassen (Peugeot 407, Renault Laguna eller lignende) med god plads til 5 personer.

Generelt må man sige at leje af bil i Spanien er super-billigt ved booking online i god tid i forvejen før ferien. Specielt mindre biler og heriblandt naturligvis de billigste udlejningsbiler på Gran Canaria har ofte rigtig gode priser.

Mange udlejningsbiler i Purto Rico udleveres fra Centro Commercial Europa indkøbscenteret i det centrale Puerto Rico - på bekræftelsen vil der ofte stå Puerto Rico Lufesa.

Billeje anbefaling på Gran Canaria
Er man en familie med to voksne og et par mindre børn eller blot et par voksne på ferie, er det værd at overveje at leje en cabriolet på Gran Canaria.

Vejret på den spanske solskinsø er perfekt til denne biltype, og eksempelvis en foldetagscabriolet som Renault Megane CC eller Ford Focus CC har plads til 4 personer (2 af dem børn) og bagage. Prisen er ofte forbløffende lav for dette i Danmark ret dyre legetøj - helt ned til 1600-1800 kroner for en uges cabriolet billeje uden for højsæsonen.

Vigtigt: Ved leje af lidt specielle biler kan det betale sig at checke prisen i lufthavnen i Las Palmas på Gran Canaria, som kan ske at have de bedste tilbud.

Udlevering med fuld tank - aflevering med tom tank
Vær opmærksom på ved billeje i Spanien at mange spanske udlejningsselskaber opererer med såkaldt fuld-tom brændstof-politik.

Det betyder at ens udlejningsbil på Gran Canaria typisk udleveres med fuld tank og skal afleveres med så lidt brændstof tilbage, som man ønsker. Under alle omstændigheder får man på denne måde en regning på en fuld tank benzin eller diesel (der er flest benzinbiler på Gran Canaria) ved ankomst og nok så vigtigt: Ingen refundering af benzinudgift ved aflevering af udlejningsbil.

Biludlejningsselskaberne ved godt at mange ikke når at bruge en hel tankfuld på 1 uge på Gran Canaria, men jo mindre bil, man lejer - jo mindre tankindhold har man at bruge af. Bemærk i denne forbindelse at de såkaldte små MPV’er også kaldet ‘overstørrelse’ udlejningsbiler såsom Peugeot Partner og Citroen Berlingo kan rumme helt op til 60-65 liter.

Der findes også billeje-selskaber på Gran Canaria, som anvender den normale fuld-fuld brændstofpolitik (kunden fylder op inden aflevering af bil) eller eventuelt tom-tom brændstof-politik.

Det er derfor vigtigt at checke ‘prisdetaljer’ under et givet billeje-tilbud. Her kan man se, hvorledes billeje-kontrakten er skruet sammen på brændstof området hos det pågældende udlejningsselskab.

Søg aktuelle priser på billeje i Puerto Rico


Puerto Rico de Gran Canaria billeje til lave priser
Artikel: Puerto Rico de Gran Canaria billeje til lave priser

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar