Vilamoura - Portugal-billeje til golfrejser i Algarve

Søg billeje priser i Vilamoura

Vilamoura i Portugal er ét af de mest populære ferieområder på Algarvekysten.

I Vilamoura resortet ligger golfbanerne tæt og antallet af 4- og 5-stjernede hoteller er meget højt. Den store Vilamoura Marina besøges af mange velhavere, og Vilamoura er i øvrigt også kendt som Algarves ’hovedstad’ for poker-turneringer.

Vilamoura og Vilamoura Marina blev oprindeligt anlagt af den rige bankmand Cupertino de Miranda fra industribyen Porto i Nordportugal.

Det populære ferie-resort har siden anlæggelsen midt i 1970’erne udviklet sig til et center for golfrejser og modtager gæster hele året fra Nordeuropa til Algarvekystens noget nær perfekte golfklima.

Blandt de mest kendte golfbaner i Vilamoura finder man Millennium Course, Old Course, Pinhal, Laguna og Victoria banerne - alle ejet af Oceanico gruppen. Desuden findes i Vilamoura Vila Sol Course og der er kort køreafstand til resten af Algarves golfbaner.

Vilamoura betragtes af de fleste i branchen, som Algarves bedste golf-resort omend nogen golfbaner omkring Lissabon (Oitavos, Praia d’El Rey m.fl.) har en højere status i Portugal.

Billeje i Vilamoura
Har man ikke allerede reserveret udlejningsbil ved ankomsten til Faro lufthavn i Algarve, kan man sagtens vente og leje bil i Vilamoura, når man har brug for den.

Det er dog så godt som altid billigere at booke bil på nettet - også selv om man eventuelt allerede er ankommet til Vilamoura.

Billeje-søgemaskiner som Cartrawler, eBiludlejning og Holiday Autos køber ind i store kvanta, og som med hotel- og flysøgemaskiner er priserne derfor næsten altid mere konkurrencedygtige end prisen, man får som ’walk-in’ kunde hos udlejningsselskaber i eksempelvis Vilamoura.

Portugal billeje priser - gode tilbud i Vilamoura
Højsæsonen i Vilamoura er i golfmæssig henseende efterår og forår, men også om vinteren og om sommeren er der mange turister i Vilamoura - om sommeren dog mest badegæster.

Den mindste udlejningsbil i Vilamoura koster fra ca. 850 kroner for en uges billeje - lidt dyrere om sommeren. For dette meget beskedne beløb får man en lige så beskeden bil (Peugeot 107 eller lignende) uden plads til golfbag’en.

En lille golfegnet stationcar i Opel Astra/VW Golf/Peugeot 207 størrelse er straks mere bevendt og koster i Vilamoura typisk fra omkring 1250-1350 for en uges Portugal-billeje.

I Vilamoura kan man desuden være heldig (ved online booking) at finde billige minibusser fra omkring 2500 for en uges billeje.

Anbefaling Vilamoura billeje
Check flere billeje-søgemaskiner før booking og kig også på de enkelte bilers ’prisdetaljer’. I 2010-2011 er selvrisikoen på billeje-forsikring nemlig steget betragteligt - det gælder hos stort set alle udlejningsselskaber i Sydeuropa.

På Cartrawler søgemaskinen kan man som dansk statsborger (ved booking af bil) forsikre sig mod selvrisiko (selvrisikoforsikring) for ca. 41 kroner per dag, hvilket er værd at overveje, såfremt selvrisiko på ens Portugal-billeje overstiger 400-500 euro.

Er selvrisikoen mindre, er det spørgsmålet om ikke det ikke er værd at løbe den forholdsvis ringe risiko.

Vær desuden opmærksom på at man som oftest bliver tilbudt ekstra forsikringer ved biludlejningselskabets skranke i Vilamoura eller i lufthavnen i Faro - uanset at man allerede har selvrisiko-forsikring booket online sammen med billejen.

Det er som oftest langt billigere at have sine forsikringer i orden på forhånd.

Cartrawler selvrisiko-forsikringen på billeje dækker også tab af nøgle, forkert påfyldning af brændstof, undervognsskader, glasskader og dækskader op til et beløb på ca. 3000 euro.

Sammenlign priser på biludlejning i Vilamoura


Vilamoura - Portugal-billeje til golfrejser i Algarve
Artikel: Vilamoura - Portugal-billeje til golfrejser i Algarve

Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar