One2move biludlejning 10% rabat - billig lokal billeje i Danmark

Et billigt alternativ til de større biludlejningsselskaber i Danmark er lokal billeje via One2move lavpris biludlejning som man finder i mange mindre danske byer.

Over 50 lokale One2move franchise afdelinger rundt omkring i Danmark udlejer mere end 350 biler ud. Der er således god mulighed for at finde en udlejningsbil tæt på din bopæl via One2move.

Bemærk at man nemt kan opnå 10% rabat ved brug af rabat-link samt indtastning af One2move Kampagnekode.

Lavpris biludlejning i Danmark - lej hos lokalt biludlejningsfirma
Under mottoet ”Lavpris biludlejning” består One2move af en landsdækkende kæde af selvstændige franchisetagere. En del af franchisetagerne/autoudlejerne er nyvognsforhandlere, som udlejer både helt nye og nyere udlejningsbiler.

Billeje fra 249,- per dag
One2move annoncerer med billig billeje fra kun kr. 249,- per dag inkl. 100 fri km. per dag. Ved kørsel udover de fri km. afregnes der et ekstragebyr på mellem 2 og 3 kr. per km. Gebyret kan dog være højere ved leje af dyrere biler.

Såfremt du på forhånd ved at du kommer til at køre længere end de 100 fri km. har du mulighed for at tilkøbe ekstra km. pakker på forhånd: eksempelvis +100 km. med 20% rabat ift. ovennævnte ekstragebyr og +200 km. med 30% rabat.

One2move udlejningsbil

Citroen biler i forskellige størrelser er ofte at finde ved One2move biludlejere.

Billejebetingelser hos Onet2move
Generelt er der en aldersbegrænsning på min. 25 år samt krav om at have haft kørekort i mindst 3 år for at kunne leje bil via One2move. Dog tillader flere afdelinger at du kan leje bil hvis du er mellem 18-24 år gammel og har gyldigt førerbevis - krav om erlæggelse af højere depositum vil dog forekomme. Der kræves kreditkort betaling ifm. depositum.

Af øvrige billejebetingelser gælder det bl.a. at rygning og transport af dyr i udlejningsbilen ikke er tilladt. Såfremt du har brug for at tage bilen med til udlandet skal det aftales direkte med den pågældende biludlejer og evt. meromkostning for udlandskørsel vil bero på biltype, varighed og hvilke lande du skal køre i.

Lej billig varebil eller minibus
Gennem One2move kan man også leje forskellige størrelser af varevogne, minibusser samt trailer.

En lille varevogn – eksempelvis en Citroen Picasso Van kan lejes fra kr. 299,- per dag. En større varevogn - eksempelvis en Renault Traffic kan man leje fra kr. 319,- per dag.

Det er desuden muligt at finde større varevogne – både med åbent lad eller med større lukket lad.

Så har man brug for en større varevogn f.eks. ifm. flytning er det muligt at finde forskellige alternativer ved One2move både med og uden lift.

Se aktuelle One2move priser

One2move varevogn

Varevogn fra One2move

Minilease / langtidsbiludlejning
Udover traditionel udlejning af personbiler, varevogne og minibusser tilbyder One2move også langtidsudlejning / minilease af biler. Såfremt man som kunde har brug for at leje en bil i minimum 4 uger kan bilen således lejes endnu billigere.

Se nedenstående priseksempler ved forskellige lejeperioder (typisk biltype lille personbil):

1 månedsleje: kr. 180 per dag inkl. 1000 km.

3 månedsleje: kr. 170 per dag inkl. 1000 km.

6 månedsleje: kr. 160 per dag inkl. 1000 km.

12 månedsleje: kr. 150 per dag inkl. 1000 km.

Udover ovenstående er der ved nogle biludlejningssteder mulighed for at leje bil endnu billige – specialtilbud vil være at finde på One2move hjemmesiden eller du kan kontakte den pågældende autoudlejer direkte.

Booking af lejebil ved One2move - billig lokal billeje i Danmark
Ved at benytte søgesiden på One2move hjemmesiden kan du finde ledige lejebiler i det geografiske område og i den specifikke periode du søger på.

Bilerne bliver listet med de køretøjer der befinder sig geografisk nærmest dit indtastede område - enten via postnr. eller by og dernæst er bilerne sorteret efter billigste lejepriser.

Du vil ved mulige lejebiler kunne se info om evt. udstyr og brændstofforbrug - eksempelvis ”aircon, 29,4 km/l”

Bemærk at man nemt kan opnå 10% rabat ved brug af rabat-link samt One2move Kampagnekode.

Betaling ved afhentning af lejebil
Når du har booket bilen via One2movebiludlejning.dk får du tilsendt en bekræftelse af bestillingen via e-mail med info om afhentningssted, tidspunkt og prisspecifikation. Først ved afhentning af bilen betales lejebeløbet enten kontant eller via betalingskort.

Depositum skal betales med betalingskort og beløbet er som følger: kr. 1.000 for personer over 25 år, kr. 2.000 for personer under 25 år og kr 4.000 for personer under 21 år.

Forsikring af lejebil
Ansvars- og kaskoforsikring er inkluderet i leje-prisen, som man kan se på One 2 Move hjemmesiden.

Der er som udgangspunkt en selvrisiko på kr. 15.000 på ansvar-/kaskoskade, medmindre det fremgår af policens forside, at forsikringen er tegnet med et lavere selvrisikobeløb. Ved afhentning af bilen vil du blive tilbudt muligheden for at reducere selvrisikobeløbet.


One2move biludlejning 10% rabat - billig lokal billeje i Danmark
Artikel: One2move biludlejning 10% rabat - billig lokal billeje i Danmark

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar