Billige lejebiler i Spanien, Italien & Portugal uden for sæson

I vinterhalvåret kan det i sydeuropæiske lande som Spanien, Portugal og Italien være billigere at leje en bil end at eje den.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men faktisk kan man eksempelvis i Malaga lufthavn i november, december, januar, februar og marts måned leje en bil for under 500 kroner per uge.

Ikke nok med at udlejningsbilen er billig. Der er også fri kilometer og i mange tilfælde gratis ekstra chauffør i udlejningskontrakten, hvis man ønsker det. I de allerbilligste uger kan prisen nå helt ned på omkring 420 kroner for en uges billeje i Malaga lufthavn booket på nettet.

Årsagen er naturligvis at udlejningsselskaberne har et stort overskud af lejebiler i lavsæsonen, og konkurrencen forøges derfor kraftigt. Den samme udlejningsbil kan i højsæsonen koste det dobbelte at leje eller mere.

Det er afgørende at man bestiller sin udlejningsbil på nettet såfremt man vil benytte de gode tilbud. De kunder som kommer forbi skranken direkte fra flyveren uden reservation bliver normalt præsenteret for listeprisen for billeje, som i reglen ligger væsentligt over den billigste billeje booket over nettet.

Det er i øvrigt præcis det samme fænomen som gør sig gældende på mange hoteller. De såkaldte ’Walk-In’ kunder uden reservation er dem, som både biludlejningsselskaber og hoteller tjener mest på. 

Book billig bil på nettet


Priseksempler på billeje i Malaga blev set ultimo maj 2009. Den økonomiske krise har haft indflydelse på størrelsen af flåderne hos biludlejningsselskaberne i Spanien, og antallet af 'overskudsbiler' til super billige 'vinterpriser' vil i år 2010 sandsynligvis være lavere.


Billige lejebiler i Spanien, Italien & Portugal uden for sæson
Artikel: Billige lejebiler i Spanien, Italien & Portugal uden for sæson

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar