Lej en Mini i Spanien

En Mini har siden introduktionen af den moderne udgave i år 2001 været blandt de hotteste mode-biler. Indtil videre har man kun ganske få steder kunne leje en mini. 

BMW ejer retten til det værdifulde Mini brand. Den engelsk (Oxford) producerede Mini brillerer med sine sjove gokart-agtige køreegenskaber og sin klasseløse appeal. Man får samtidig et bagagerum på 160 liter med i pakken (i den lukkede version), men hvem tænker på det, når solen skinner.

I efteråret 2009 har et billeje-selskab i Spanien valgt at investere i den lille charmetrold af en bil.

Se aktuelle billeje priser i Spanien

Mini Cooper

Prisen for at leje en Mini i Spanien starter fra omkring 1900 kroner for en uges billeje (eksempel Malaga lufthavn) i Spanien i september 2009. Det er ikke voldsomt dyrt, men dog heller ikke i den billige ende af prisskalaen.

Mere fornuftigt ser det ud i november måned 2009. En Mini i Spanien (Malaga) kan her fås fra omkring 1400 kroner for en uges billeje.

Mini’en, man får udleveret i Malaga er så vidt vi kan se en Mini Cooper D med air condition, men bemærk at det kan ændre sig. Strengt taget må billeje-selskaberne også udlevere andre biler i samme klasse, så man kan ikke være 100% sikker på at få en Mini i Spanien. Mini’en til udlejning i Malaga er dog i en kategori for sig selv.

Bemærk også at Mini’en sandsynligvis bliver populær som udlejningsbil i Malaga og derfor kan forventes at være ‘udsolgt’ i mange perioder. Der vil dog sandsynligvis dukke flere Mini udlejningsbiler op i Spanien, når succes’en som forventet spreder sig.

Søg billeje i Spanien

Priserne på leje af Mini i Spanien er set den 11. September 2009. 
 


Lej en Mini i Spanien
Artikel: Lej en Mini i Spanien

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar