Biarritz Lufthavn billeje - sammenlign biludlejningspriser i Frankrig

Sammenlign priser på billeje i Biarritz Lufthavn og book online 

Biarritz Lufthavn, eller som den også hedder Biarritz Pays Basque Lufthavn - BIC, ligger omkring otte kilometer sydøst for byen Biarritz’ bymidte, i den franske Pyrénées-Atlantique region.

Da lufthavnen ligger i umiddelbar nærhed af to andre byer, Anglet og Bayonne, kaldes den sommetider Biarritz - Anglet - Bayonne Lufthavn. Navnet ’Biarritz Parme Lufthavn’ kan man tillige også støde på.

Rent a Fiat 500 France

Fiat 500 er en af de billigste lejebiler i Biarritz Lufthavn og opfylder udmærket behovet for enkeltrejsende eller et par på ferie i Biscayabugten.

Biarritz er en del af Fransk Baskerland.

Fly til Biarritz - SAS fra København om sommeren
Det er primært lavprisselskaberne Ryanair og EasyJet som benytter lufthavnen, samt de mere almindelige flyselskaber Air France, British Airways og SAS, blandt flere.

SAS flyver sæsonrute fra København til Biarritz, Ryanair flyver fra London og der er flere muligheder med mellemlanding i Paris.

De fleste turister, der stiger af flyet i Biarritz Lufthavn, vælger billeje som den nemmeste løsning til rejsen rundt i Biscayabugten.

Biarritz Lufthavn biludlejningsfirmaer
Mange kendte biludlejningsfirmaer i Biarritz Lufthavn tilbyder muligheden for at leje et køretøj. Blandt dem er Avis, Enterprise, Europcar, Hertz, Sixt og Thrifty Frankrig.

Med lidt hjælp fra en online søgemaskine (som for eksempel Cartrawler), er det nemt at sammenligne priser fra flere udbydere og derefter vælge det mest fordelagtige tilbud (billigste billeje-tilbud).

Biarritz er kendt for at være en fornem destination, som især kommer til udtryk i prisniveauet for turister, der i blandt billeje. Når man søger efter de bedste billeje priser i Biarritz, finder man sædvanligvis tilbud i omegnen af 1100 kr. for en uges leje af en mindre bybil, som oftest en Fiat 500 eller lignende.

Har man planlagt at skulle køre langs med Biscayabugten i søgen efter det perfekte surf spot og har brug for et større køretøj til alt det medbragte udstyr, bør man overveje at leje en 7-seater. Den giver masser af plads til rejseledsagere og bagage når et par af sæderne er lagt ned.

Peugeot 5008

Peugeot 5008 med plads til 7 personer er en almindelig MPV lejebil i Biarritz.

De billigste MPV’ere, med plads til 7 personer, kan almindeligvis lejes i Biarritz Lufthavn fra omkring 2600 kr. om ugen udenfor højsæson. I højsæsonen er det en god ide at booke i god tid for at få den billigste MPV lejebil.

Sammenlign lejebetingelser
Skal man videre ud med bilen, til for eksempel Spanien i lejebil fra Biarritz, så vær på forhånd klar over, om lejebetingelserne tillader at køre over landegrænser og i så fald hvilke lande der er tilladte destinationer.

Cirka vejafstande fra Biarritz / Biarritz Lufthavn

  • afstand fra Biarritz Lufthavn til Bayonne: 10 km
  • afstand fra Biarritz Lufthavn til San Sebastián (Baskerlandet / Spanien): 50 km
  • afstand fra Biarritz til Bilbao (Baskerlandet / Spanien): 150 km
  • afstand fra Biarritz til Lourdes: 160 km
  • afstand fra Biarritz til Andorra: 400 km
  • afstand fra Biarritz til Pamplona (Spanien): 103 km
  • afstand fra Biarritz Bordeaux: 208 km

Biarritz, en badeby i Sydfrankrig
Byen Biarritz var en gang en rolig hvalfanger landsby, men blev i det 18. århundrede et vigtigt område på kysten til Atlanterhavet, mest på grund af vandets formodede terapeutiske virkninger, der blev tillagt at kunne helbrede en lang række lidelser.

Biarritz’ berømthed blev foreviget af kongelige overhoveder, da det blandt flere notabiliteter, var Dronning Victoria og Kong Edward VII’s fortrukne franske feriested. Det glamourøse kasino åbnede i starten af det 20. århundrede og lagde kun mere til Biarritz’ berømthed.

I dag er Biarritz stadig en badeby, men stedets berømte sanatorium er nu erstattet af surferkulturen. Biscayabugten har fremragende betingelser for udøvelsen af flere typer vandsportsgrene, især surfing, og Biarritz anses for at være fødested for netop denne sportsgren i Europa.

Surf-elskere fra hele verden valfarter til Biarritz hvert år, tiltrukket af de lækre omgivelser og de mange surf-events, blandt andet turneringen Quicksilver Roxy.


Biarritz Lufthavn billeje - sammenlign biludlejningspriser i Frankrig
Artikel: Biarritz Lufthavn billeje - sammenlign biludlejningspriser i Frankrig

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar