Billeje Almeria Lufthavn - find billig billeje i Sydspanien

Find billig billeje i Almeria Lufthavn med Cartrawler Spanien

Almeria Lufthavn - LEI er den næstmest travle lufthavn i Andalusien, efter Malaga Lufthavn.

Se også: Billig lejebil i Malaga Lufthavn

Fiat 500L - lej en Fiat 500

Spanien billeje-selskaberne Goldcar, Europcar og Centauro tilbyder den store Fiat 500L (Lounge/Large) © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk.

Almeria i Spanien
Havnebyen Almeria (på spansk stavet Almería) ligger ved middelhavskysten, i den østlige del af Andalusien. Afstanden fra Almeria Lufthavn til byens centrum er ca. 8 km i østlig retning.

Se Almeria Lufthavns beliggenhed på kort.

Lufthavnen er forbundet med A-7 motorvejen, også kendt som Autovia del Mediterráneo - motorvejen ved Middelhavet, der løber parallelt med den spanske sydkyst.

Hvis man vælger at leje bil i Almeria Lufthavn på rejsen til Sydspanien, er det nemt og bekvemt at nå fra Almeria til alle de ikoniske seværdigheder på Costa del Sol. Selvom Barcelona og Costa Brava ligger lidt længere væk, kan det sagtens nås på 6-7 timer fra Almeria.

Udbydere af billeje i Almeria Lufthavn
De store biludlejningsfirmaer er til stede i Almeria Lufthavn.

Europcar, Hertz Car Hire Spanien og Goldcar Rental ligger alle indenfor lufthavnsarealet. Andre biludlejningsselskaber, såsom Inter Rent, Alamo, Atesa Alquiler de Coches og Avis Rent A Car leverer alle biler til afhentning i lufthavnen efter aftale eller tilbyder transport i shuttlebus til de respektive udlejningskontorer, der ligger nær Almeria Lufthavn.

Cartrawler Spanien - bestil Almeria Lufthavn lejebil online
Internet billeje søgemaskiner, som blandt andre Cartrawler, sammenligner priser fra alle biludlejere, der har kontorer på alle store turistdestinationer. Billeje priserne online er i mange tilfælde meget mere konkurrencedygtige, end ved leje direkte ved udlejningsskranken.

Laver man en hurtig søgning på Cartrawler finder man hurtigt de bedste tilbud på lejebiler i alle prisklasser, lige fra den mindste bybil, til økonomi og kompaktklassen, samt minivans og minibusser, alle til leje i Almeria Lufthavn. Når man har fundet det ideelle tilbud, følger man bare Cartrawlers online bestillingsanvisninger.

Bemærk, at i Almeria Lufthavn, lige som på mange andre sommerferie destinationer, stiger prisen på billeje signifikant i højsæsonen (juli og august). For at få mest glæde af de lave priser, så bestil Almeria lejebilen i god tid inden rejsen.

Lej en Opel Zafira 5+2

Lejebil i Spanien - plads til hele familien i Opel Zafira 5+2 personer.
© Foto: Guide-Billig-Billeje.dk

Fly fra Storbritannien til Almeria Lufthavn
Turister fra UK, der overvejer at bruge Almeria som et alternativ til den travle Málaga Lufthavn, kan vælge mellem mange ruter og flyselskaber.

Lavprisflyselskabet Easyjet flyver hele året fra London-Gatwick til Almeria. Sæsonbetonede flyvninger til Almeria forestås af Monarch Airline og Ryanair, der har afgange fra byer som Birmingham, Manchester, East Midlands med flere.

Charterselskaberne Thomas Cook og Thomson Airways flyver også til Almeria.

Flyv til Malaga fra Danmark
Der er ingen direkte flyruter fra Danmark til Almeria Lufthavn. Fra Málaga Lufthavn, der ligger godt 200 km fra Almeria, flyver Ryanair fra Billund Lufthavn hele året og Århus Lufthavn (sommersæson) og SAS, Vueling og Norwegian flyver fra Københavns Lufthavn.

Fra Almeria Lufthavn til Costa del Sol - afstande
Almeria Lufthavns beliggenhed gør den til et vigtigt knudepunkt, ikke bare for de lokale ’costas’, Costa de Almeria og Costa Tropical, men er også et praktisk stop for turister på vej til Costa del Sol.

Se kort over Andalusiens kyst.

Nedenfor findes de omtrentlige vejafstande fra Almeria til andre populære feriemål på Sydspaniens kyst:

  • afstand fra Almeria til Málaga: 200 km
  • afstand fra Almeria til Torremolinos: 220 km
  • afstand fra Almeria til Nerja: 91 km
  • afstand fra Almeria til Roquetas de Mar: 16 km
  • afstand fra Almeria til Torrevieja: 240 km
  • afstand fra Almeria til Cartagena: 187 km
  • afstand fra Almeria til Benidorm: 335 km
  • afstand fra Almeria til Valencia: 440 km
  • afstand fra Almeria til Barcelona: 790 km

Lej billig bil i Almeria Lufthavn, Andalusien


Billeje Almeria Lufthavn - find billig billeje i Sydspanien
Artikel: Billeje Almeria Lufthavn - find billig billeje i Sydspanien

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar