Queen Beatrix International Airport - lej bil i Aruba Lufthavn

Find billig biludlejning i Aruba Airport

Queen Beatrix International Airport ligger i Oranjestad i Aruba, som er hovedstaden i Aruba. Se kort over Aruba Lufthavn. Aruba er en ø i det sydlige caribiske hav, 28 miles nord for Venezuelas kyst. Lufthavnen bliver også kaldt for Aeropuerto Internacional Reina Beatrix og er ofte blot omtalt med bogstaverne AUA. Lufthavnen udbyder fly til USA, Trinidad og Tobago, dele af Caribien, det nordlige kystlande af Sydamerika, Canada, flere lande i Europa, men primært Holland.

biludlejning Aruba

Den er opkaldt efter dronning og tidligere statsoverhoved i Aruba Prinsesse Beatrix af Nederlandene.United States Army Air Forces Sixth Air Force anvendte AUA Airport til at forsvare Caribiske shipping og Panama Kanalen mod tyske submarines i løbet af 2. verdens krig.

Den travleste ruter fra Aruba er New York (JFK), Miami i Florida og Newark i New Jersey. Queen Beatrix International Airport er centrum for Aruba Airlines, Insel Air Aruba og Tiara Air.

I skrivende stund har Aruba 25 flyselskaber, som har planlagte ruter til Aruba, herunder: Aerolinea MAS, Aerotuy, Air Canada, AirTran, American Airlines, Arkefly, Aserca Airlines, Aruba Airlines, Avianca, Avior Airlines, Copa Airlines, Delta Airlines, Gol/Varig, Insel Air - Curacao, jetBlue, KLM, Laser Airlines, Spirit, Sunwing, Surinam Airways, Thomas Cook Scandinavia, Tiara Air Aruba, United, US Airways, Venezolana og WestJet.

Ved flyvninger mod USA anvendes gates nummer 5, 6, 7 og 8 som standard gates for US-bound fly. Såfremt der er travlt anvendes gates 1, 2, 3 og 4 også. The US-bound afgangs område ligger på højre hånd I ankomsthallen.

Ikke US-destinationer anvender gates 1, 2, 3, 4, A og B. Det internationale afgangsområde ligger på venstre hånd i ankomsthallen. 

Se kort over Aruba Lufthavn.

Lej bil i Aruba Airport - rent a car Quuen Beatrix Airport
Det kan være en fordel at søge efter en udlejningsbil online før du booker bil. Cartrawler søgemaskine har en bred vifte af lejebiler i alle klasser, hvor du kan sammenligne priser på tværs af selskaber. Her kan du i ro og mag finde den perfekte bil, der matcher præcis dine behov.

I Queen Beatrix Airport er der 10 forskellige biludlejningsselskaber - heriblandt internationale brands som Budget, Alamo, AVIS, Dollar, National, Hertz, Thrifty og Europcar. Der er også mindre kendte og lokale udlejningsmærker som Econo, Amigo, Payless, Jay’s Car Rental, Smart Car Rental, More 4 Less Car Rental, Top Drive Car Rental and Ruba Rent a Car.

Du kan leje en Toyota Yaris eller lignende i Aruba Lufthavn fra 27 £ om dagen i april med ubegrænset kilometer. Hvis du ønsker at leje en SUV i Aruba Airport, kan du leje en Nissan Terrono eller lignende fra 37 £ per dag i samme periode. Det kan være en fordel at leje bil, så du slipper for at tænke på bus - og togplaner. Se roadmap i Aruba.

Sammenlign biludlejnings priser i AUA Airport

Biludlejningsfaciliteterne finder du i ankomsthallen.

Taxi - taxi rates from Queen Beatrix International Airport
Hvis du ønsker at tage en taxi vil du måske finde nedenstående taxi priser relevante og brugbare.

 • Talk of the Town $15
 • Down Town Hotels $18
 • Harbor/Cruise Ship Terminal $ 21
 • Sasaki Apartments $ 22
 • Quality Apartments $ 22
 • Low Rise Hotels $ 22
 • Eagle Area Hotels $ 22
 • Sunshine Apartments $ 25
 • High Rise Hotels $ 25
 • Aruba Beach Villas $ 30
 • Malmok or Tierra del Sol $ 30

Priserne er ikke pr. person - men pr. taxi - men med et maksimum på 5 passagerer.

Vær opmærksom på, at der vil blive opkrævet et gebyr på $ 2 for hver ekstra baggage og carry-on baggage. I officielle ferier og efter midnat vil der ligeledes være et ekstra gebyr.

Ønsker man derimod at tage bussen, er der bus-stop udenfor lufthavnens ejendom.

Find busplanen fra AUA Lufthavn.


Queen Beatrix International Airport - lej bil i Aruba Lufthavn
Artikel: Queen Beatrix International Airport - lej bil i Aruba Lufthavn

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar