Billeje i Heathrow lufthavn i England

Klik her for at sammenligne aktuelle priser for billeje i Heathrow lufthavn, London

Den store Heathrow lufthavn vest for London er Europas største lufthavn målt på trafik. Ofte benævnes lufthavnen som London Heathrow - LHR i England.

Målt på international trafik er Heathrow Airport verdens største lufthavn.

De mange passagerer flyver blandt andet over Atlanten til et stort antal destinationer i blandt andet USA og den modsatte vej til Mellemøsten og Asien. Fra Heathrow Airport kan man flyve direkte til stort set alle egne af verden.

Heathrow ligger i bydelen (London Borrow) Hillingdon ikke langt fra Windsor Castle og meget tæt på M25 ringvejen (vest) omkring London. Fra London fører M4 direkte til Heathrow.

Fly til Heathrow fra Danmark
Flere flyselskaber flyver fra Danmark til London-Heathrow herunder British Airways og SAS.

Skal man videre fra England til andre destinationer uden for Europa er London Heathrow ofte, hvor det interkontinentale fly afgår fra. Bemærk at det kan tage tid at komme fra Standsted Lufthavn eller Gatwick Lufthavn til Heathrow. Se mere om transport fra Stansted og Gatwick lufthavnene i England til Heathrow lufthavn:
Travel between airports 

Billeje i England - Heathrow Airport
Et stort antal billeje-selskaber er til stede i Heathrow heriblandt Hertz, Avis Rent-A-Car, Europcar, National, Alamo, Enterprise Rent-A-Car og Budget.

Man finder billeje-selskaberne i Heathrow i terminal 1, 2, 3, 4 og 5 (billeje i alle ankomsthallerne) - se kort over Heathrow lufthavn terminalerne (åbner som pdf).

Terminal 1: Kort over Heathrow lufthavn
Terminal 2: Kort over Heathrow lufthavn
Terminal 3: Kort over Heathrow lufthavn
Terminal 4: Kort over Heathrow lufthavn
Terminal 5: Kort over Heathrow lufthavn

Man kan henvende sig med sin billeje-booking i alle terminalerne.

Priser på billeje i Heathrow - England
Priserne hos de enkelte udlejningsselskaber svinger i forhold til sæsonen, men billeje i Heathrow og i resten af England er normalt relativt billigt på grund af den store konkurrence.

De mindste udlejningsbiler i Heathrow kan ofte findes fra under 1000 kroner for en uges billeje. I nogen måneder koster billigste udlejningsbil i Heathrow fra omkring 1100 kroner for en uges billeje.

Prisforskellen til en lidt større bil, eksempelvis en VW Golf eller lignende er ofte lille. Man kan endda være heldig at finde en Golf diesel med 5 døre og air condition for under 1100 kroner for en uges billeje.

Lej en billig luksusbil i Heathrow
I Heathrow lufthavn har biludlejningsselskaberne mange erhvervskunder. Konkurrencen mellem billeje-selskaberne bevirker at prestige modeller som Mercedes E-klasse, BMW 3-serie, Audi A4, Mercedes C-klasse eller eventuelt en BMW X3 4-hjulstrækker ofte kan lejes for 2500-3000 kroner for en uges billeje i England.

Lej en Mini Cabriolet i Heathrow
I samme pris-ramme kan man ofte i Heathrow leje en Mini Cabriolet, hvilket dog er relativt dyrt bilens størrelse og nypris i England taget i betragtning.

Bemærk at mange udlejningsselskaber i England ikke lejer luksus-biler ud til unge under 25 år.

Lej en limousine i Heathrow
Heathrow er også lufthavnen, hvor man kan finde specialiteter som Bentley Continental Flying Spur med W12 motor og (mindst) 560 hestekræfter. Priserne for leje af en Bentley er i rigmandsklassen over 20.000 kroner for en uges billeje. Der kræves et højt depositum, så husk at medbringe guldkortet.

I den lidt mindre heftige, men stadig dyre udlejnings-klasse finder man biler som Range Rover Sport, hvor en uges billeje i England fra Heathrow lufthavn kan koste fra omkring 7500 kroner.

Aldersgrænsen på de dyreste luksus-udlejningsbiler er ofte 30 år.

Søg billig billeje i LHR lufthavn


Billeje i Heathrow lufthavn i England
Artikel: Billeje i Heathrow lufthavn i England

Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar