Billeje i Malmø Lufthavn i Sturup - lej billig bil i Sverige

Malmø lufthavn i Sturup kaldes også for Malmø Airport - MMX.

Den sydsvenske lufthavn ved byen Sturup ligger omkring 30 kilometer uden for Malmø i østlig retning mod Ystad eller godt 50 kilometer (i bil) øst for København. Malmø lufthavn i Sturup har i en årrække udviklet sig i retning af at være Københavns lavpris-lufthavn. Lufthavnens betydning for danske turister er dog aftaget.

Sammenlign online priser på biludlejning i Malmø Lufthavn

Malmø er især stærk på indenrigsruter i Sverige. 

Volvo V70 familiebil

Stor dejlig Volvo V70 familiebil - billig billeje i Malmø Lufthavn.

Flyruter fra Malmø
Malmø-Sturup lufthavn er specielt velforsynet med ruter til Polen, Ungarn og Tjekkiet med lavprisselskabet Wizz Air. Desuden anvendes Sturup af charter-selskaberne Ving, Solresor, Fritidsresor, Apollo med flere til ruter til det meste af Sydeuropa.

Ryanair har forladt Sturup efter at have åbnet ruter i København, men siden det irske lavprisselskab åbner og lukker ruter som andre skifter tøj, kan Malmø meget vel snart blive Ryanair destination igen.

Lej en bil som udlandsdansker i Malmø Lufthavn
Det er som bekendt ikke tilladt for danskere med bopæl (folkeregisteradresse) i Danmark at køre i udenlandsk udlejningsbil i Danmark. Til gengæld kan man som udlandsdansker leje bil, hvor man har lyst til ferien i Danmark og således også i Sturup Lufthavn tæt på København.

Specielt hvis man er udstationeret i Polen, Tjekkiet eller Ungarn, kan der være penge at spare ved at vælge en Wizz Air lavpris-rute til Malmø-Sturup og leje en billig bil her.

Billigste tilbud på Malmø billeje er som regel en minibil af typemn Skoda Citigo, VW Up eller Toyota Aygo. Her kan prisen være så lav som 1200-1300 kroner per uges Malmø billeje fra Sturup Lufthavn og som regel med fri kilometer.

Lej bil i Malmø til ferien som bosiddende i Danmark
Selv om man ikke er udlandsdansker og dermed ikke lovligt kan køre i en udenlandsk registreret bil i Danmark, er det fuldt lovligt for alle at leje en bil i Malmø og køre på ferie i udlandet eksempelvis i Sverige eller Norge.

Udlejningsbiler i Malmø lufthavn er væsentligt billigere end i Danmark. Den primære grund er at der ingen afgifter er på biler i Sverige. Desuden er billeje-selskaberne i Sverige og dermed Malmø lufthavn traditionelt kendt for at udleje billige store stationcars i Volvo V70-klassen. Man kan således ofte finde en stor behagelig familiebil (eksempelvis Volvo V70, Mercedes E-klasse stationcar, BMW 5-serie stationcar og Audi A6 stationcar) for under 2800 kroner for en uges billeje.

Har man ikke brug for en stationcar, kan man ofte finde en diesel Audi A4, en diesel Mercedes C-klasse eller måske en BMW 3-serie til priser fra omkring 2000 kroner for en uges billeje. Det er meget billigt for en prestige-udlejningsbil i mellemklassen.

Mercedes udlejningsbil Sverige
Mercedes C-klasse - super-komfort og elegance til billig billje-pris i Sverige

Den store mellemklasse bil fås naturligvis også som stationcar, og her er ofte tilbud på Sverige billeje fra kun 2000-2400 kroner per uge for en VW Passat stationcar, Audi A4 stationcar eller Opel Insignia stationcar.

Anbefaling af billeje i Malmø lufthavn, Sverige
Lej en stor bil i Malmø til ferien. En bil, som i Danmark koster langt over 500.000 kroner, kan i Malmø lejes for under 3000 danske kroner for en uges billeje med fri kilometer.

De billigere udlejningsbiler i supermini-klassen i Malmø (typisk en Ford Fiesta eller lignende) er knap så gode tilbud. Priser for en supermini i Ford Fiesta / Opel Corsa klassen starter som regel fra 1400-1600 kroner for en uges billeje.

Se aktuelle priser på billeje i Malmø lufthavn

Biludlejningsselskaber i Malmø lufthavn
Biludlejning i Malmø lufthavn tilbydes af selskaberne Mabi Hyrbilar, Avis Rent-A-Car, Europcar, Budget, Hertz og Sixt, som alle har kontor i Sturup lufthavnen i Malmø. Flere billeje-selskaber herunder Alamo tilbyder leje af bil i Malmø lufthavn uden at have eget kontor.

Hvilket selskab, der er billigst at leje bil hos, svinger med bilklasse og er desuden stærkt afhængig af, hvilke tilbud, der kører. Ofte vil man i Sverige se kampagner med gratis GPS, gratis ekstra chauffør eller lignende.


Billeje i Malmø Lufthavn i Sturup - lej billig bil i Sverige
Artikel: Billeje i Malmø Lufthavn i Sturup - lej billig bil i Sverige

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar