Norge billeje fra Haugesund Lufthavn

Haugesund Lufthavn på Karmøy ligger i amtet (fylket) Rogaland i Vestnorge.

Se aktuelle priser på udlejningsbiler i Haugesund Lufthavn

Haugesund Lufthavn - HAU er én af de mindre norske lufthavne. Nærmeste større lufthavn i Rogaland provensen er Stavanger Lufthavn.

Sammenlign billeje priser i Stavanger-Sola Lufthavn

Haugesund Airport i Norge
Lufthavnen i Haugesund blev taget i brug i 1975. Den ligger på øen Karmøy i den norske skærgård sydvest for Haugesund by, der med placering på en halvø er landfast med det øvrige Norge.

Man kører til Haugesund Lufthavn via broen over Smedasundet til Karmøy (hovedvej 47). Se oversigtskort over Rogaland med Haugesund og Stavanger.

Afstanden fra Haugesund til Haugesund Lufthavn er omkring 13 kilometer.

Fra Haugesund Lufthavn til Stavanger er afstanden i lejebil omkring 70 km inklusiv en tur med færgen over Boknafjorden.

Luftfartsselskaberne SAS og Widerøe flyver direkte til Haugesund fra København.

Mange tager med Ryanair fra Haugesund til destinationerne Bremen, London-Stansted, Palma de Mallorca og Pisa i Italien.

Billeje Haugesund – Cartrawler Norge
I Haugesund Lufthavn finder man billeje-selskaberne Avis Rent-A-Car, Hertz Car Hire, Europcar og Sixt.

Billeje i Norge er som regel dyrere end i Sydeuropa. Forvent at billigste bil til leje i Haugesund koster fra omkring 2500 kroner per uges Norge billeje. Årsagen er primært at prisen på nye biler i Norge er næsten lige så høj som i Danmark.

Kilometerbetaling ved bileje i Norge
Det er normalt ved leje af bil i Norge at der forekommer kilometerbetaling. Typisk vil en udlejningsbil i Haugesund have 250 km inkuderet ’gratis’ i lejeprisen per dag. Alle kilometer udover disse, afregnes med en relativ høj kilometerbetaling på typisk mellem 3 og 5 kroner.

Man kan se, hvordan kilometerbetalingen er skruet sammen under ’prisdetaljer’ på det givne billeje tilbud fra Cartrawler.

For dyrere biler i mellemklassen er kilometerbetalingen og de frie kilometre per dag ofte de samme som for de billigste biler.

Leje af minibus (9 personer) eller stor minivan/MPV til 5,6 eller 7 personer vil dog ofte resultere i en øget kilometerbetaing per kilometer udover de frie kilometer.

Bemærk at det ofte sker at man ved sammenligning af priser på Norge billeje på Cartrawler vil kunne finde enkelte billeje-tilbud (eksempelvis i Haugesund Lufthavn), hvor der ingen kilometerbetaling er – også kaldet ubegrænsede kilometre. Det er derfor vigtigt at sammenligne flere tilbud (klik på ’prisdetaljer’) – specielt hvis man planlægger længere ture i den norske natur, hvor der ofte er store afstande at tilbagelægge. Besparelsen ved at finde en bil med ubegrænset kilometre kan være betydelig.

Norge billeje – oplev Haugesund by
Haugesund med omkring 35.000 indbyggere er berømt for sin årlige norske filmfestival og, jazzfestivallen Sildajazzen, begge i august måned. Desuden er Haugesund naturligvis kendt for sin storslåede natur.

Ofte afholdes landsmøder og større arrangementer i Haugesund, der er kendt for sit store varierede udbud af restauranter og café’er.

Juli og august er de varmeste måneder i Haugesund med temperaturer op til 20 grader – se Haugesund temperaturkort.

Fra slutningen af august regner det en del i Haugesund – se Haugesund weather-rain chart. Maj, juni og juli er de mest solrige måneder i Haugesund i Norge – se oversigt over solskinstimer.

Man kan af og til opleve at billeje i Haugesund by er lidt billigere end at leje bil i Haugesund Lufthavn. Besparelsen ved at leje i bymidten er dog som regel begrænset. Prøv eventuelt at køre en Cartrawler søgning på Haugesund i forhold til Haugesund Airport for at sammenligne priserne.

Store minibusser til 17 personer til leje i Norge
Har man kørekort til bus, kan man i mange norske lufthavne leje større minibusser til eksempelvis 17 personer inklusiv fører.

Bemærk at disse store biler ikke kan føres med normalt kategori B kørekort til personbil.

Priserne for 17-personers minibusser i Norge starter typisk ved 9-11.000 danske kroner for en uges leje (ca. 1300-1500 kroner per dag).

Sammenlign priser på billeje i Haugesund Lufthavn


Norge billeje fra Haugesund Lufthavn
Artikel: Norge billeje fra Haugesund Lufthavn

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar