Biludlejning i Karlsruhe Baden-Baden Lufthavn - Baden Airpark - FKB

Billig billeje Baden Airpark - sammenlign priser med Cartrawler Tyskland

Baden Airpark er det officielle navn på lufthavnen, der betjener byerne Karlsruhe og Baden-Baden i Baden-Württemberg delstaten i Tyskland.

I Baden Airpark Lufthavn er billigste store stationcar til leje ofte en VW Passat eller Opel Insignia stationcar.

Opel Insignia Kombi udlejningsbil

Tyskland biludlejning - Opel Insignia Kombi med god plads til 5 personer plus bagage.

Se Karlsruhe/Baden-Baden lufthavns placering på kort.

Lufthavnen har et stort udvalg af lavpris flyruter, til stor glæde for tyske rejsende der skal til feriedestinationer i Europa, samt for tilrejsende besøgende i det sydvestlige Tyskland.

Udover at være et stort knudepunkt for delstaten Baden-Württemberg, kan man også nemt komme videre til Frankrig fra lufthavnen, idet den ligger ved den tysk/franske grænse og yderligere kun 50 km fra Strasbourg.

Se kort over de større motorveje i Baden-Württemberg.

Biludlejning Tyskland - find billig bil i Karlsruhe/Baden-Baden Lufthavn
I Karlsruhe Airport - FKB, er det muligt at leje bil fra flere forskellige Rent-A-Car firmaer.

Budget, Europcar, Hertz Car Hire Tyskland, Sixt Mietwagen og det lokale biludlejningsselskab Jakobi Rent A Car tilbyder billeje med opsamling i lufthavnsterminalen. Meget konkurrencedygtige billeje tilbud kan ofte findes hos de udbydere, der ligger uden for lufthavnens område, i bygningsfaciliteterne beliggende kun en kort afstand derfra. Der er kort transport dertil med gratis shuttle busser.

Find de billigste tilbud på Tyskland billeje i Baden Airpark på internettet
Billeje i den velstående Baden-Württemberg delstat er ikke altid den billigste oplevelse i forhold til leje af bil i andre dele af Tyskland. Det betaler sig sædvanligvis at surfe lidt rundt og sammenligne priser hos de forskellige billeje udbydere før reservation.

Internet billeje søgemaskiner, såsom Cartrawler, er et hurtigt og effektivt værktøj til prissammenligning, så du kan spare tid og penge, når der skal lejes bil i Tyskland eller alle andre steder i verden for den sags skyld.

Ofte er det muligt at finde en bil i økonomiklassen ved Karlsruhe/Baden-Baden Lufthavn til priser der starter ved omkring 1600-800 danske kroner for syv dages Karlsruhe/Baden-Baden billeje af en Renault Clio, Ford Fiesta eller lign. Med 5 døre og plads til 4-5 personer.

Ford Fiesta Facelift 2013/2014

Ford Fiesta med 2013/2014 facelift - billig Tyskland billeje.
(Her med portugisisk registrering) © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk

Rejs til Baden-Württemberg via Baden Airpark
Baden-Württemberg er én af de mest folkerige og rigeste regioner i Tyskland.

I dette område ligger mange højtrangerende firmaers hovedsæde, blandt dem Porsche og Daimler AG; store giganter indenfor bilindustrien, samt Europas førende software udvikler SAP AG.

Udover de mange forretningsmuligheder, er Baden-Württemberg også rig på historisk kultur og naturskønne oplevelser til alle turisterne.

  • Stuttgart er delstatens hovedstad og meget besøgt af turister der tager til Baden-Württemberg. Her findes en god blanding af historiske og moderne vartegn, blandt andet Ludwigsburg paladset, Wilhelma Zoo, Carl-Zeiss Planetariet og Mercedes-Benz museet. Se kort over Stuttgart bymidte.
     
  • Baden-Baden, der ligger 10 min. kørsel fra Baden Airpark, er den mest berømte spa-by i Tyskland, kendt for sine behandlinger med vand fra varme kilder, der kan dateres helt tilbage til Romerriget.
     
  • Byen Karlsruhe, der ligger 38 km nordøst for Baden Lufthavn, er i Tyskland kendt for at være hjemsted for forbundsdomstolen og forfatningsdomstolen.
     
  • For naturelskere, er Baden-Württemberg et ekstraordinært smukt naturområde, for her ligger Schwarzwald, det store bjerg- og skovområde. Den skovklædte bjergkæde bugner af uberørte skovarealer, ådale og sjældne arter af vilde dyr. De lokale traditioner og folklore er lige så beskyttet som Schwarzwald er af skovene, inklusiv gastronomien. Delikatesser som Schwarzwald skinke og Schwarzwald kage er almindeligt værdsat over det meste af verden og Michelin restauranter forsyner sig også fra dette skønne område af Tyskland.

Video: Baden-Württemberg fra luften.

Billige flyruter til Karlsruhe Baden-Baden Lufthavn - flyselskaber og destinationer
Det er muligt at komme til Karlsruhe Lufthavn fra flere forskellige europæiske byer, til meget overkommelige priser, med det Irske lavprisselskab Ryanair.

Ryanairs billige flyvninger til Karlsruhe/Baden-Baden området er tilgængelige hele året rundt fra: Alicante, Bari, Cagliari, Girona, Gran Canaria, London-Stansted, Malaga, Porto, Rom-Ciampino, Tenerife og mange andre i sommerperioden.

Se kort over europæiske ruter med Ryanair til Karlsruhe/Baden-Baden (oversigt fra slutningen af 2013)

Blandt mange andre flyselskaber der har fly drift i Baden Airpark, dog med et mere begrænset udvalg af destinationer er: Germania (ruter til Funchal og Moskva-Domodedowo) og charter operatørerne Nesma Airlines, Hamburg Airways og Tunisair, der tilbyder flyvninger til Tyrkiet, Egypten og Tunesien.

Der er indenrigsflyvninger til Karlsruhe/Baden-Baden Lufthavn fra Hamburg med InterSky og fra Berlin-Tegel med Air Berlin.

Find tilbud på billeje i Karlsruhe LufthavnBiludlejning i Karlsruhe Baden-Baden Lufthavn - Baden Airpark - FKB
Artikel: Biludlejning i Karlsruhe Baden-Baden Lufthavn - Baden Airpark - FKB

Emner: , , , , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar