Biludlejning i Madrid Barajas - Spaniens største lufthavn

I den nordøstlige del af Madrid ligger Madrid-Barajas Lufthavn.

Barajas lufthavnen er uden sammenligning Spaniens største lufthavn og er også blandt de 5 største lufthavne i Europa målt på trafik.

Opdelt Madrid lufthavn med mange teminaler
Den samlet set enorme Madrid Barajas-Lufthavn ligger i området Barajas omkring 13 km fra Madrids historiske centrum og kun ca. 9 km fra Madrids finanscentrum.

Ved en udviddelse af Madrid-Barajas i år 2006 blev den nyeste terminalbygning 4 indviet. Madrid-Barajas Terminal 4 er i sig selv en større lufthavn med et utal af gates.

Terminal 4 har egne faciliteter såsom billeje og parkering. Der er gode transportforbindelser mellem terminal 4 og terminal 1-3. Bemærk at terminal 1,2 og 3 i Madrid Lufthavn ligger i samme bygningskompleks.

Da Madrid-Bartajas Terminal 4 ligger for sig selv, er det langt det hurtigste og letteste, såfremt man ankommer med fly til Madrid terminal 4, at bestille billeje direkte fra terminal 4. Blandt andet flyselskabet Iberia har et stort antal afgange og ankomster i Madrid Airport Terminal 4 (T4).

Sammenlign billeje-priser i Terminal 4 i Madrid-Barajas

Fly til terminal 1, 2 og 3 i Madrid-Barajas omfatter blandt andet SAS-ruten og Easyjet-ruten fra Københavns Lufthavn.

Sammenlign billeje-priser i Terminal 1-3 (samme ankomsthal) i Madrid Airport

Find Barajas-Madrid lufthavn ved kørsel til Madrid
Madrid er med 3,3 millioner indbyggere én af Europas største byer. Regner man de vidtstrakte forstæder med, når indbyggertallet i Madrid-området op på over 6 millioner mennesker.

Skiltningen er god i Madrid, og det er relativt let at finde rundt på det omfattende vejnet omkring den spanske hovedstad. Afstandene fra den ene ende af byen til den anden er dog væsentlig større end eksempelvis i København eller i Stockholm. Det kan derfor overraske, hvor lang tid det tager at køre fra det sydvestlige Madrid til det nordøstlige Madrid, hvor Madrid Barajas lufthavn ligger.

Se kort over hovedfærdselsårer omkring Madrid.

Kommer man nordfra af E-5/A1 motorvejen er Barajas-Madrid Lufthavn blandt det første, man møder skiltning til.

Fra Portugal er der ligeledes god skiltning ved ankomst til Madrid. Man kan dog sagtens blive fanget af en kø på vej rundt om byen. Følg motorvej E90 så længe som muligt, idet der som regel er mindre trafik end på M30 ringvejen i Madrid. Under alle omstændigheder er det en god ide at beregne god tid til at nå at aflevere udlejningsbil, når man ankommer til Madrid fra Portugal.

Se også: Oversigtskort over Madrid motorveje.


Biludlejning i Madrid Barajas - Spaniens største lufthavn
Artikel: Biludlejning i Madrid Barajas - Spaniens største lufthavn

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar